Gamification: Office Escape Game Zwolle

» Uitje » Gamification-office-escape-game-zwolle

escape gamification

Ontsnap tijdens de Office Escape Game in Zwolle uit het kantoor! Jij en je collega’s worden opgesloten in jullie eigen kantoor. Ineens valt de deur van het kantoor dicht! Aan jullie de dappere taak om binnen anderhalf uur te ontsnappen. Tijdens dit zenuwslopende bedrijfsuitje in deze Hanzestad werk je samen met collega’s aan een stukje teambuilding. Goede samenwerking is essentieel! Is jouw team bestand tegen de waanzinnige spanning die dit spel met zich meebrengt?

Inclusief

  • Professionele presentator/coach  
  • Beeld- en spelmaterialen van hoge kwaliteit  
  • Prijsuitreiking  
  • Originele teambuilding  
  • Geschikt voor elke locatie 
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

1.5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

038 – 76 000 82

Stuur ons een bericht

Chat met ons

Office Escape Game in Zwolle | Escape room op kantoor

Stel je even de volgende situatie voor: het is vrijdag en het is bijna 17.00. De drukke werkweek zit er bijna op. Tijd om naar huis te gaan. Even opfrissen en daarna lekker eten en borrelen met vrienden in de mooie oude binnenstad van Zwolle. De hele dag kijk je daar al naar uit. Even de boel de boel laten. Maar dan gaat het gruwelijk mis: de computers van het bedrijf worden plotseling gehackt en nu zitten jij en je collega’s ineens vast op het kantoor! Daar gaat je leuke avond, roet in het eten! Hoe gaan jullie je hieruit redden? Jij en je team krijgen door middel van verschillende opdrachten, negentig minuten de tijd om uit deze netelige situatie te ontsnappen.

Wat kun je verwachten tijdens de Office Escape Game in Zwolle?

De deelnemers krijgen een tablet waarop verschillende uitdagende en spannende opdrachten uitgevoerd moeten worden. Met aanwijzingen uit de omgeving en van de tablet is het aan jullie om de codes te kraken. Door goed samen te werken kunnen jullie ontsnappen uit het kantoor. Lukt het jou en je collega’s om binnen de tijd de vrijheid te herpakken? Bundel de krachten en wie weet stapt jouw team als winnaar uit de strijd. 

De Office Escape Game is geschikt voor verschillende doeleinden. Ben je in charge om een introductieprogramma voor nieuwe medewerkers te ontwikkelen? Of ben je bezig met het analyseren van social skills in een recruitment programma? Deze gamification game is hier perfect geschikt voor. Boek snel dit gamification groepsuitje waarin op een speelse manier het menselijke gedrag in de positieve richting wordt gestuurd. 

Offerteaanvraag

Denk je dat je die druk om opgesloten te zitten met je collega’s wel aan kunt? En dat jullie zo’n goed team vormen dat deze spannende escape game door goede samenwerking met succes voltooid kan worden? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Professionele presentator/coach  
  • Beeld- en spelmaterialen van hoge kwaliteit  
  • Prijsuitreiking  
  • Originele teambuilding  
  • Geschikt voor elke locatie 
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

1.5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

038 – 76 000 82

Stuur ons een bericht

Chat met ons

8.3
Reviews 375 beoordelingen klanten vertellen