Bedrijfsfestival of bedrijfsevenement Zwolle

» Uitje » Bedrijfsfestival-of-bedrijfsevenement-organiseren-in-zwolle

arrangement bedrijfsfeest

Wil je een bedrijfsfestival in Zwolle organiseren als invulling van je personeelsfeest? Zie je het al voor je? Een compleet eigen festivalterrein helemaal alleen voor jou en al je collega's. Wij zorgen voor entertainment gedurende de dag. Wat dacht je van DJ's, artiesten, showgirls, een fotograaf en foodtrucks met heerlijke gerechten. We kunnen je verzekeren, good vibes only tijdens een indoor of outdoor bedrijfsfestival in Zwolle

Inclusief

  • Unieke locatie in Zwolle
  • Aankleding locatie
  • BBQ/Foodtrucks
  • Drankjes
  • DJ en/of band
Prijs & Details

Vanaf 50 personen

3 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

038 – 76 000 82

Stuur ons een bericht

Een compleet verzorgd bedrijfsfestival in Zwolle

Tijdens dit compleet verzorgde bedrijfsfestival in Zwolle nemen wij elke organisatorische zorg geheel uit handen. Vertel ons hoe je de dag graag voor je ziet en wij regelen alles tot in de puntjes. Denk hierbij aan de aankleding, de muziek, het eten en de borrel. Hoe wil je het entertainment op de dag zelf? Bijzondere DJ's of misschien wel jullie favoriete band? Wij denken over al deze zaken mee. Kun je het je voorstellen? Een compleet eigen festivalterrein voor jouw personeel inclusief statafels, zitzakken, picknicktafels, festivalvlaggetjes, chill area's en allerlei verschillende foodtrucks met de lekkerste gerechten en hapjes? 

Dan moeten we natuurlijk ook de locatie bespreken. Je kunt in Zwolle bijvoorbeeld denken aan recreatiegebieden als De Agnietenplas, De Wijthmenerplas of Park Aa-landen. Gebieden die zich perfect lenen voor een spectaculair bedrijfsfestival. Misschien hebben jullie zelf wel een geweldige locatie in gedachten! Wij organiseren verschillende festival concepten op indoor- en outdoor locaties. Wie wil er nou lange rijen met stoelen in een saaie congreszaal als je ook kunt kiezen voor een compleet ingericht spectaculair event-terrein, waar iedereen geniet van workshops, lezingen, muziek en heerlijk festivalfood. Wij bekijken samen met jou hoe jij dit festival wil inkleuren. Wat voor soort dag past het beste bij jouw bedrijf en de medewerkers? Aan de hand van jouw input zullen wij de activiteiten, muziek, thema en het eten daar volledig op afstemmen.  

Laat je inspireren

Heb je interesse om een bedrijfsfestival (indoor of outdoor) te organiseren voor jouw organisatie in Zwolle? Maak kennis met onze ervaren event managers en laat je inspireren. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Unieke locatie in Zwolle
  • Aankleding locatie
  • BBQ/Foodtrucks
  • Drankjes
  • DJ en/of band
Prijs & Details

Vanaf 50 personen

3 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

038 – 76 000 82

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen