Dinerspel in Zwolle

Ga eens op een andere manier uiteten met je collega’s in het centrum van Zwolle! Met een dinerspel beleef je tijdens de zomer van 2024 een unieke avond. Je geniet van een heerlijk driegangendiner in een gezellige horecalocatie in het centrum van Zwolle en je speelt tussen de gangen door een dinerspel naar keuze. Bekijk ons aanbod van verschillende dinerspellen en neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Originele dinerspellen in zwolle

Bij Uitjesbureau Zwolle is er een ruime keuze tussen verschillende originele dinerspellen. Wil je samen met je collega’s een spannende moordzaak oplossen tijdens het Moorddiner of kies je voor een meer ontspannend dinerspel zoals de traditionele Pubquiz? Onze professionele quizmaster zorgt tijdens de Pubquiz voor spectaculair entertainment en jij krijgt de kans om de algemene kennis van je collega’s te testen! Samenwerking en teambuilding staat tijdens de dinerspellen centraal. 

Dinerspel of themadiner in Zwolle als bedrijfsuitje

Wij beloven dat een dinerspel in Zwolle een unieke en geweldige ervaring is met je collega’s. Een etentje met een spannende twist, wie wil dat nou niet? Een dinerspel wordt tussen de gangen van het diner gespeeld, hierdoor is er genoeg tijd om bij te kletsen met je collega’s. Wij hebben niet stilgezeten met de ontwikkeling van originele en unieke dinerspellen in Zwolle. Wat dacht je van ons VR dinerspel? Een diner in een virtuele wereld, waarbij je strijdt tegen je collega’s tijdens verschillende minigames. Ben jij een fanatiekeling en ga je voor de winst? Of speel je liever een dinerspel en zamel je hiermee geld in voor het goede doel? Dat kan tijdens onze Charity Dinner! Tijdens deze game is het aan jouw team de taak om zo veel mogelijk geld te verdienen voor jullie eigen gekozen goede doel. Maak de wereld een stukje beter met jullie bedrijfsuitje in Zwolle! Of toch op zoek naar een zomers bedrijfsuitje? Bij ons is er voor ieder wat wils!

Onze top 3 dinerspellen

Moorddiner in zwolle

Een letterlijk en figuurlijk bloedstollend teamuitje in Zwolle tijdens het Moorddiner! Er is een moord gepleegd en het is aan jou en je collega’s om deze zaak op te lossen! Door middel van rollenspel, een script en kostuums proberen jullie erachter te komen wie deze moord op zijn of haar geweten heeft. Wie heeft er een goed alibi? Lukt het jouw team om de moordenaar te ontmaskeren? Een doorgewinterde inspecteur leidt dit onderzoek en zal er hoogstpersoonlijk op toezien dat iedereen haarfijn aan de tand wordt gevoeld.

Ranking your colleagues

Tijdens het Ranking your Colleagues dinerspel in Zwolle is het de bedoeling dat jij je collega’s gaat rangschikken aan de hand van leuke, pikante en soms ronduit hilarische stellingen! Het spel is gebaseerd op het populaire Tv-programma ‘Ranking the Stars’. Niemand wordt gespaard tijdens dit teamuitje. Ben je er klaar voor om je collega’s écht te leren kennen? Dit hele spektakel vindt plaats in een gezellige horecalocatie in het centrum van Zwolle, waar jullie ook genieten van een overheerlijk driegangendiner. 

Charity dinner game zwolle

Met dit bedrijfsuitje in Zwolle ga je samen met je collega’s heerlijk uiteten én wordt er ook nog eens een goed doel gesteund. Deze dag combineert het allemaal! Een bedrijfsuitje waarbij een goed doel wordt gesteund noemen wij een MVO-bedrijfsuitje. MVO staat voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Bindt de strijd aan met je collega’s tijdens dit uitdagende dinerspel in een gezellige horecalocatie in het mooie historische centrum van Zwolle! Welk goede doel steunen jullie? Onze Charity Stemwijzer helpt je op weg!

Dinerspellen en themadiners in Zwolle

Wil jij graag meer informatie en advies over jullie bedrijfsuitje en dinerspel in Zwolle? Wij sparren graag uitgebreid met jou over de doelstellingen, wensen en ideeën. Natuurlijk met als enige doel om voor alle collega’s het perfecte dinerspel in Zwolle te organiseren. Een dag of weekend waar iedereen nog vaak met veel plezier aan terugdenkt en over spreekt. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Dinerspel met escape game in Zwolle

Tijdens het diner een escape game spelen in Zwolle? Aan tafel genieten van een heerlijk driegangendiner en tegelijkertijd ontsnappen binnen de tijd, dat kan tijdens onze Escape Dinner. Tijdens het diner is het aan jou en je teamgenoten de taak om verschillende opdrachten, raadsels en clues op te lossen om zo tot de uitgang te komen. De tijd tikt door… Lukt het jullie om binnen de tijd te ontsnappen? Ontdek het tijdens onze Escape Dinner in Zwolle!

Dinerspellen in virtual reality

Het La Casa de Papel dinerspel in Zwolle ervaar je wel op een heel bijzondere manier, namelijk in virtual realityBetreed samen met je collega’s de wereld van de grootste Spaanse bankberoving in de geschiedenis! Het is aan jou en je teamgenoten de taak om de Koninklijke Munt te veroveren en daarna ook nog uit handen van de Spaanse politie te blijven. Door middel van creativiteit en samenwerking moeten jullie de opdrachten in de virtuele wereld succesvol uitvoeren om zo tot de kluis te komen. Dit spel speel je met een VR-bril op en daardoor lijkt het alsof je echt onderdeel bent geworden van deze grote en spectaculaire beroving! Een unieke ervaring in Zwolle.

8.4
Reviews 507 beoordelingen klanten vertellen