Teambuilding in Zwolle

Een teambuilding uitje organiseren in Zwolle waarbij collega’s de verbinding met elkaar aan gaan? Boek een van onze teambuilding games in het oude stadscentrum. Bij Uitjesbureau Zwolle bieden wij verschillende teambuilding mogelijkheden aan, van stadsspellen en dinerspellen tot actieve sport en spel activiteiten. Wij zijn van alle markten thuis! Op deze pagina vertellen wij je graag meer over onze teambuilding activiteiten in Zwolle.

Teambuilding activiteiten in Zwolle

Organiseer je een teambuilding activiteit voor je afdeling of hele organisatie? Wij weten als geen ander hoeveel werk er in de organisatie kan gaan zitten, en daarom nemen wij dit graag voor je uit handen! Hoe versterk je de band tussen je collega’s met een stadsspel of dinerspel? Door onze jarenlange ervaring in het organiseren van bedrijfsuitjes, teambuilding activiteiten en groepsuitjes weten wij precies wat wel en niet werkt. Teambuilding en de verbinding met elkaar aan gaan staan centraal tijdens onze activiteiten in het centrum van Zwolle. Laat ons je wensen weten en onze ervaren event managers gaan voor je aan de slag. Met elkaar komen wij tot een geslaagd bedrijfsuitje voor jou en je collega’s!

Versterk de onderlinge band met je collega’s

Wij zorgen er voor dat onze teambuilding activiteiten aansluiten bij jouw wensen en doelstellingen. Er is een geschikt bedrijfsuitje voor elk doel, budget en wens. Onze teambuilding activiteiten starten bij groepen vanaf 20 personen. De groep wordt tijdens een teamuitje altijd onderverdeeld in kleine groepen van 6-8 personen. Op deze manier komt de teambuilding echt goed tot zijn recht en is er voor ieder teamlid iets te doen tijdens het spel. Wij geven je graag advies en tips over de teambuilding activiteiten die wij aanbieden bij Uitjesbureau Zwolle. Kies je voor een groepsuitje voor alleen jouw afdeling? Of hebben jullie iets groots te vieren zoals een jubileum of de lancering van een nieuw product en willen jullie alle medewerkers uitnodigen voor een teambuilding activiteit? Bij ons kan het allemaal! Laat ons je wensen weten en wij helpen je op weg.

Onze top 3 teambuilding uitjes

Wie is de mol official game

In samenwerking met de originele makers van het Wie is de Mol tv-programma ‘IDTV’ bieden wij de mogelijkheid om zelf te ervaren hoe het is om in de schoenen te staan van kandidaat of misschien zelfs van de Mol. Alleen bij ons vind je alle geweldige filmpjes, bekende acteurs, jokers, vrijstellingen en Wie is de Mol tunes. De welbekende eindtest van 10 vragen over het doen en laten van de Mol zal niet ontbreken tijdens deze game. Geniet van het prachtige centrum van Zwolle, maar laat je door al dat moois niet al te veel afleiden en blijf alert, want de Mol probeert de boel te saboteren!

Hou van holland quiz

Ben je op zoek naar een gezellig bedrijfsuitje in Zwolle? Dan is de Hou van Holland Quiz het perfecte teamuitje voor jullie! Van Rembrandt tot Zwollenaar Herman Brood, alles komt voorbij tijdens dit vrolijke teamuitje. Wat weet jij allemaal van de Nederlandse geschiedenis, het Koninklijk Huis of legendarische sportprestaties? Ben jij een echte kenner van de rijk gevulde schatkamers van de Nederlandstalige popmuziek? Waarom worden Zwollenaren ‘’Blauwvingers’’ genoemd? We gaan het allemaal testen tijdens dit gezellige teamuitje in Zwolle!

sportdag voor bedrijven

De Sportdag voor bedrijven en scholen is een actief bedrijfsuitje vol plezier, sportiviteit en gezelligheid in Zwolle. Zijn jullie sportief aangelegd? Tijdens deze sportdag voor bedrijven en scholen mogen jij en je collega’s flink aan de bak met verschillende spellen zoals sterrenslag, volleybal of zeskamp. Wij zorgen voor een leuke en sportieve dag waarbij teambuilding centraal staat.  De sport- en spelactiviteiten stellen we daarom af op een voor ieder wenselijk niveau. De activiteiten worden begeleid door ervaren sportbegeleiders, veiligheid staat altijd voorop!

Teambuilding activiteit op maat in Zwolle

Wil jij graag meer informatie en advies over jullie teambuilding activiteit in Zwolle? Wij sparren graag uitgebreid met jou over de doelstellingen, wensen en ideeën. Natuurlijk met als enige doel om voor alle collega’s de perfecte teambuilding activiteit in Zwolle te organiseren. Een dag of weekend waar iedereen nog vaak met veel plezier aan terugdenkt en over spreekt. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Stadsspellen in Zwolle als teambuilding activiteit

Breng de teambuilding naar een hoger level tijdens een stadsspel met collega’s in Zwolle! Het oude stadscentrum van Zwolle is de uitgelezen plek om een teambuilding activiteit te organiseren. De oude stadsmuur, de grachten en de gezellige binnenstad zorgen voor een mooie ambiance tijdens een stadsspel. Ken je Zwolle nog niet zo goed en wil je samen met je collega’s de stad ontdekken? Speel dan het Geheimen van Zwolle stadsspel, waarbij je achter de leukste weetjes komt. Speel je liever een stadsspel met wat meer spanning en sensatie? Dan is de Escape City een leuk alternatief. Ontsnap uit het centrum van de stad waarbij je uitdagende en hilarische opdrachten moet voltooien. Teambuilding to the fullest!

MVO teambuilding in Zwolle

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is in deze tijd erg belangrijk. Hoe tof als je een teambuilding activiteit kunt organiseren wat hier helemaal op aansluit? Onze MVO-bedrijfsuitjes staan in het teken van het steunen van een goed doel. Met de Charity Escape in het centrum van Zwolle kies je met behulp van de Charity Stemwijzer zelf een goed doel wat past bij jullie visie. Met het uitvoeren van verschillende uitdagende opdrachten, raadsels en kennisvragen over het door jullie gekozen goede doel verzamelen jullie punten. Met een MVO-bedrijfsuitje strijden jullie niet tegen elkaar, maar juist met elkaar! Wij van Uitjesbureau Zwolle doneren een bedrag van 5 euro per deelnemer aan het door jullie gekozen goede doel. Wil je meer informatie over een bedrijfsuitje voor het goede doel? Onze ervaren event managers helpen je graag verder!

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen