Zomer uitjes in Zwolle

Organiseer je een bedrijfsuitje voor je collega’s voordat iedereen vertrekt voor vakantie? Als je op zoek bent naar een leuke buitenactiviteit ben je met onze zomerse bedrijfsuitjes aan het juiste adres. Geniet van de mooie grachten, straten en pleinen in Zwolle tijdens onze stadsspellen en citygames. Wij geven onze favoriete zomerse teamuitjes weer op deze pagina. Neem contact met ons op bij vragen!

een outdoor bedrijfsuitje organiseren in Zwolle

Outdoor bedrijfsuitjes in het centrum van Zwolle zorgen voor een sterker en hechter team van collega’s. Door de uitdagende samenwerkingsopdrachten en teambuilding activiteiten in Zwolle gaan de teams de strijd met elkaar aan. Terwijl de opdrachten worden uitgevoerd en de raadsels worden opgelost kun je ook heerlijk genieten van de omgeving en het oude stadscentrum van Zwolle. Wil je de dag afsluiten met een gezellig diner in een leuke horecalocatie in het centrum? Ook dat kunnen wij voor jullie regelen. Laat ons je wensen weten en wij gaan samen kijken wat voor zomerse activiteiten bij jullie aansluiten.

onze top 3 zomer uitjes

Het is tijd om er op uit te gaan in de zomer met je collega’s tijdens een van onze actieve stadsspellen in Zwolle. Geniet van de warme zomer zon in je gezicht en ga samen met je teamgenoten voor de winst. Uitdagende opdrachten, hersenkrakers en foto -en video opdrachten komen voorbij tijdens onze gps gestuurde games. Tijdens een stadsspel wandel je ongeveer 5 km. Kortom, een actief stadsspel in het centrum van Zwolle dat voor iedereen leuk is!

Borrelboot met pubquiz diner

Al varend door de singels Zwolle genieten van het mooie uitzicht en aansluitend gezellig quizzen met je collega’s! Een leuk en ontspannen teamuitje waarbij de lol en de gezelligheid voorop staan. Tijdens de Pubquiz komen er verschillende thema’s voorbij, zoals actualiteit, sport, geschiedenis en natuurlijk Zwolle. De Pubquiz vindt plaats in een gezellige horecagelegenheid in Zwolle onder leiding van een professionele presentator. Wij zorgen voor een avond vol entertainment!

wie is de mol stadsspel

In samenwerking met de makers van het Wie is de Mol tv-programma ‘IDTV’ bieden wij de mogelijkheid om zelf te ervaren hoe het is om mee te doen. In elk team zal een Mol proberen de opdrachten te saboteren. De Mol wordt vooraf ingelicht en is op de hoogte van alle opdrachten. De spanning is vanaf de eerste seconde gelijk voelbaar! Wie kun je vertrouwen en wie probeert het geldbedrag in de pot zo laag mogelijk te houden? Ontdek het tijdens het uitdagende teamuitje Wie is de Mol.

expeditie robinson zwolle

Dit teambuilding uitje is geïnspireerd op het mentaal en fysiek zenuwslopende spel Expeditie Robinson. Heb je altijd al eens mee willen doen met de uitdagende beproevingen van deze game? Pak dan nu je kans! Tijdens dit bedrijfsuitje in Zwolle ga je de fysieke en mentale challenge met jezelf en je collega’s aan. Er worden zes verschillende proeven gespeeld waarbij uitdaging, samenwerking en creatief nadenken essentieel zijn en je leert op wie je echt kan bouwen!

bedrijfsuitjes in de zomer in Zwolle

Wil jij graag meer informatie en advies over jullie bedrijfsuitje in de zomer in Zwolle? Wij sparren graag uitgebreid met jou over de doelstellingen, wensen en ideeën. Natuurlijk met als enige doel om voor alle collega’s het perfecte zomerse teamuitje in Zwolle te organiseren. Een dag of weekend waar iedereen nog vaak met veel plezier aan terugdenkt en over spreekt. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

nog meer zomer uitjes

Walking dinner in zwolle

Een Walking Dinner geeft je eigenlijk alles wat een culinair teamuitje moet hebben: het is actief, sociaal, origineel en je kunt er ook nog eens lekker bij eten. Tijdens deze Walking Dinner leer je de mooiste en meest bijzondere plekjes van Zwolle kennen. Samen met je collega’s geniet je van een overheerlijk driegangendiner in twee verschillende restaurants in het centrum van Zwolle. Combineer culinair met actief tijdens dit teamuitje.

Geheimen van zwolle stadsspel

Ontdek samen met je collega’s de geheimen van Zwolle! Het stadsspel Geheimen van Zwolle is een bedrijfsuitje waarbij jullie in teams op zoek gaan naar alle verborgen geheimen die Zwolle rijk is. Naast alle leuke weetjes en geheimen die je ontdekt over Zwolle is dit bedrijfsuitje ook ideaal om als teambuilding activiteit te spelen. Doordat jullie in kleine teams op pad gaan is goede samenwerking noodzakelijk. Een bedrijfsuitje vol gezelligheid, teambuilding en interessante weetjes!

zeskamp in zwolle sportief

Een gezellig en actief teamuitje in Zwolle! Til de teambuilding met je collega’s naar een hoger niveau door verschillende activiteiten met elkaar te ondernemen. Bij de Zeskamp draait het om elkaar beter te leren kennen. In teams strijden jij en je collega’s op een speelse en sportieve manier voor de winst. Wie is de grote durfal van het team en wie ontpopt zich als ware leider? Geschikte locaties voor de zeskamp zijn bijvoorbeeld de Agnietenplas, de Wijthmenerplas of Park Aa-landen.

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen