Personeelsuitje in Zwolle

Ben je bezig met de organisatie van een personeelsuitje in Zwolle? Wij denken graag mee over de mogelijkheden en kunnen de organisatie volledig uit handen nemen. Wij hebben veel ervaring met het plannen, organiseren en uitvoeren van personeelsuitjes. Onze ervaren entertainers en spel begeleiders verzorgen een spectaculaire belevenis in het centrum van Zwolle. Bekijk ons aanbod op deze pagina en neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Personeelsuitjes in Zwolle

Het oude stadscentrum van Zwolle is de uitgelezen plek om een personeelsuitje te organiseren. Een personeelsuitje is niet compleet zonder leuke activiteit, en wij geven je graag een aantal tips om een geweldige dag met je collega’s te beleven. Ga je voor spanning tijdens een outdoor escape game of ga je liever relaxen tijdens een rondvaart over de grachten van Zwolle? De grachten van Zwolle lopen mooi om de stad heen en daardoor zie je alle mooie bezienswaardigheden voorbij komen. Laat ons je wensen weten en wij helpen je graag met het organiseren van een geweldige dag met je collega’s.

De leukste activiteiten voor een personeelsuitje in Zwolle

Jij wil er natuurlijk voor zorgen dat jouw collega’s het leukste personeelsuitje in Zwolle spelen! Daar helpen wij je graag bij. Laat je inspireren met een aantal tips voor een geslaagde activiteit met je collega’s. Heb je een team van sportieve mensen die graag actief bezig zijn? Wij hebben diverse sportieve activiteiten zoals bijvoorbeeld het Expeditie Robinson personeelsuitje. Je speelt zes uitdagende games die zowel het uithoudingsvermogen als de mentale kracht van de deelnemers op de proef stelt. Als je op zoek bent naar een sportieve en actieve teambuilding game is Expeditie Robinson helemaal geschikt voor jullie! Wil je een personeelsuitje organiseren waarbij collega’s een teambuilding game spelen, maar waar er ook ruimte is om bij te kletsen? Kies dan voor een van onze dag arrangementen met rondvaart. Onze Borrelboot met Pubquiz en diner biedt de mogelijkheid om te relaxen en bij te kletsen, maar vergt ook goede algemene kennis, samenwerking en duidelijke communicatie! Kom je er niet helemaal uit? Laat ons je wensen weten en wij kijken samen naar de opties die aansluiten bij jullie ideeën!

Onze top 3 personeelsuitjes

Penoze in Zwolle

Tijdens dit spannende teamuitje Penoze in Zwolle raken jij en je collega’s verstrikt in de bikkelharde Zwolse onderwereld. Zwolse gangsters, daar maak je geen grappen mee! Om uit die slangenkuil te ontsnappen moeten jij en je collega’s een grote partij drugs smokkelen. Ervaar een middag de spanning en sensatie die echte drugscriminelen ook voelen. Aan het einde van deze enerverende dag weten we wie de nieuwe koning of koningin van de onderwereld in Zwolle wordt!

geheimen van zwolle

Ontdek samen met je collega’s de grootste geheimen van Zwolle! Het stadsspel Geheimen van Zwolle is een bedrijfsuitje waarbij jullie in teams op zoek gaan naar alle verborgen geheimen en parels die Zwolle rijk is. Naast alle leuke weetjes en geheimen die je ontdekt over Zwolle is dit bedrijfsuitje ook ideaal om als teambuilding activiteit te spelen. Hoe sterk is jullie teamgeest en overwinningsdrang? Ontdek het tijdens dit gezellige en actieve bedrijfsuitje Geheimen van Zwolle.  

Escape dinner

Terwijl jullie van een overheerlijk driegangendiner genieten, spelen jij en je collega’s aan tafel een zinderende escape game. Kun jij goed overweg met cryptische aanwijzingen? Misschien was jij altijd al die leider die anderen nooit in jou zagen. Of wellicht ben je extreem goed in het bij elkaar zoeken van de juiste puzzelstukjes om dit spel op te lossen. Samenwerking is tijdens dit teamuitje essentieel, dat maakt dit dinerspel tot het perfecte bedrijfsuitje voor teambuilding

Personeelsuitje organiseren in Zwolle

Wil jij graag meer informatie en advies over jullie personeelsuitje in Zwolle? Wij sparren graag uitgebreid met jou over de doelstellingen, wensen en ideeën. Natuurlijk met als enige doel om voor alle collega’s het perfecte personeelsuitje in Zwolle te organiseren. Een dag of weekend waar iedereen nog vaak met veel plezier aan terugdenkt en over spreekt. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Dinerspel in Zwolle als personeelsuitje

Een dinerspel in Zwolle wordt gespeeld tussen de gangen van een driegangendiner in een sfeervolle horecalocatie. Een dinerspel biedt de variatie van culinair genieten en een uitdagende teambuilding game spelen met je collega’s. Bij Uitjesbureau Zwolle bieden we verschillende soorten dinerspellen aan. Het Ranking your Colleagues dinerspel is een hilarische game waarbij je collega’s gaat rangschikken aan de hand van stellingen. Hoe schat jij je collega’s in én hoe schatten zij jou in? Met dit dinerspel heb je gegarandeerd een hilarische avond waar jullie nog lang over na zullen praten! Wil je wat meer spanning? Kies dan voor het Moorddiner. Tijdens een 10-jarig huwelijksfeest is er een moord gepleegd en het is aan jou en je collega’s de taak om de moord op te lossen. Iedereen stapt in een personage inclusief script én natuurlijk kostuum. Dit kan wel eens de rol van je leven worden!

Indoor en outdoor escape games in Zwolle

Ben je op zoek naar een escape game in Zwolle, maar heb je de standaard escape rooms wel gezien? Bij Uitjesbureau hebben wij verschillende outdoor escape games waarbij je moet ontsnappen uit het centrum van Zwolle. Onze escape games zijn geschikt voor grote groepen, omdat de spellen in de buitenlucht worden gespeeld. In teams van 6-8 personen voeren jullie verschillende uitdagende opdrachten uit. Bij het goed beantwoorden van de opdrachten en vragen krijgen jullie informatie. Slechts één steeg, brug of straat leidt naar de uitgang van de uitdagende escape game. Wil je meer informatie over dit personeelsuitje in Zwolle? Lees de volledige uitleg over onze Escape City. Wil je ook onze andere indoor en outdoor escape games bekijken? Klik dan op de button hieronder.

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen