Kerst- en winteruitjes in zwolle

Het is weer de hoogste tijd voor een bedrijfsuitje in de kerst en winter met je collega’s. Geniet van een stadsspel in Zwolle met het nazomer zonnetje in je gezicht. De stad bedekt met oranje, gele en rode bladeren, de terrassen overkoepeld met gezellige parasols met lampjes en dekentjes om je warm te houden… Zwolle in de koudere maanden is prachtig! Op deze pagina geven wij onze favoriete kerst- en winteruitjes van 2023/2024 weer! 

een bedrijfsuitje in Zwolle

Ben je op zoek naar een bedrijfsuitje tijdens de winter in Zwolle? Kies dan voor een warm dinerspel in een sfeervolle horecalocatie. Tijdens een dinerspel in Zwolle geniet je van een heerlijk driegangendiner terwijl jullie een spannende of hilarische game spelen. Willen jullie lievers iets actiever? Kies dan voor een tablet stadsspel door het winterse decor van Zwolle. Dwaal tijdens jullie teamuitje langs de mooie pleintjes, De Sassenpoort, de Grote of Sint Michaëlskerk en de Peperbus. Ontdek Zwolle in de kerst- en wintermaanden, het is prachtig! Of toch op zoek naar een zomers bedrijfsuitje? Bij ons is er voor ieder wat wils! 

onze top 3 kerst- en winteruitjes

Tijdens de doorgaans frissere maanden worden de dagen korter en het weer kan onstuimig zijn. Kies daarom tijdens de frissere maanden voor een indoor uitje inclusief heerlijk driegangendiner. Dit is een greep uit onze dinerspellen. Tijdens een dinerspel zit je lekker warm binnen en geniet je van een heerlijk driegangendiner. Of toch op zoek naar een zomers bedrijfsuitje? Bij ons is er voor ieder wat wils!

de grote tv quiz dinershow

Is jullie gespreksonderwerp elke maandag ook wat er op tv is geweest het afgelopen weekend? Dan is dit dinerspel in Zwolle zeker iets voor jullie. Tijdens dit unieke teamuitje speel je verschillende rondes van bekende TV-quizformats. Heb je altijd al een keer mee willen doen aan De Slimste Mens, maar word je nooit gevraagd? Dit is je kans! Tussen het overheerlijke driegangendiner door spelen jullie in verschillende rondes de bekendste spellen van tv.  

escape dinner room dinerspel

Terwijl jullie een heerlijk driegangendiner geserveerd krijgen, spelen jullie aan tafel een spannende escape game in Zwolle. Kunnen jullie goed overweg met cryptische aanwijzingen? Verbaas je collega’s met jouw misschien wel verborgen leiderschap talent of misschien ben je wel heel goed met puzzelen en vind jij als eerste alle puzzelstukjes bij elkaar om de escape game op te lossen! Samenwerking is tijdens dit teamuitje noodzakelijk, daarom is dit dinerspel het perfecte bedrijfsuitje voor teambuilding. 

virtual reality dinerspel

Ben jij op zoek naar een uniek personeelsuitje terwijl je geniet van een heerlijk diner in Zwolle? Dit diner ervaar je wel op een heel bijzondere manier, namelijk in virtual realityBetreed samen met je collega’s de virtuele wereld en speel uitdagende teamopdrachten waarin je zicht en gehoor worden misleid. Goede samenwerking en communicatie is de sleutel tot succes. Lukt het jullie om de opdrachten succesvol te voltooien?

bedrijfsuitjes in Zwolle

Wil jij graag meer informatie en advies over jullie bedrijfsuitje in de winter in Zwolle? Wij sparren graag uitgebreid met jou over de doelstellingen, wensen en ideeën. Natuurlijk met als enige doel om voor alle collega’s het perfecte winterse teamuitje in Zwolle te organiseren. Een dag of weekend waar iedereen nog vaak met veel plezier aan terugdenkt en over spreekt. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

nog meer bedrijfsuitjes

wie is de mol the official game

Wie kent het tv-programma Wie is de Mol niet? In samenwerking met de originele makers van het Wie is de Mol tv-programma IDTV bieden wij de mogelijkheid om zelf te ervaren hoe het is om in de schoenen te staan van kandidaat of misschien zelf van de Mol. Dit teamuitje is heel goed te spelen in de koude maanden en zorgt voor spanning, het vergt samenwerking maar ook oplettendheid. Wie is er te vertrouwen en wie niet? 

Escape city in amsterdam

Escape City Zwolle is een interactief bedrijfsuitje waar de spanning vanaf minuut 1 duidelijk aanwezig is. Het 3,5 uur durende spel bevat opdrachten, clues, codes en kennisvragen. Weet jij de antwoorden te vinden en lukt het om tegelijkertijd ook een beetje te genieten van de prachtige Zwolse bezienswaardigheden, steegjes en straatjes? Lukt het jullie binnen de tijd? Laat je meeslepen tijdens dit spannende teambuilding uitje. 

Ranking your colleagues

Je werkt elke dag samen met je collega’s, maar hoe goed ken je ze echt? Het Ranking the Stars spel in Zwolle is de ideale manier om je collega’s beter te leren kennen. Alles komt op tafel tijdens deze hilarische quiz en juist daarom is dit het perfecte teambuilding uitje. Bij Ranking the Stars wordt voorafgaand aan iedereen de meest hilarische en ongegeneerde vragenlijst voorgelegd. Vervolgens is het aan jou om al je collega’s te rangschikken!

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen