online teambuilding

Organiseer een online teambuilding activiteit via Teams of Zoom! Teambuilding op afstand is het nieuwe normaal. Iedereen kan vanaf zijn of haar eigen locatie meedoen met de online activiteit. Bekijk ons aanbod van diverse online bedrijfsuitjes op deze pagina. Neem contact met ons op bij vragen!

Online teambuilding dag organiseren?

Virtuele teambuilding met collega’s is een hele leuke manier om elkaar beter te leren kennen. Doordat je online bezig bent is het lastiger om goed met elkaar te communiceren, dit zorgt voor een grote uitdaging. Hoe goed zijn jouw collega’s op elkaar ingespeeld? Hoe goed kunnen zij op afstand samenwerken? En hoe is het gesteld met de communicatie binnen jouw team? Onze online teambuilding activiteiten dragen bij aan een positievere sfeer op de werkvloer, zélfs als je thuis werkt. Een van onze populaire online teambuilding games is Under Pressure, een zenuwslopend, virtueel spel waarbij je met elkaar een bom ontdekt op kantoor. Aan jullie de taak om deze binnen de tijd onschadelijk te maken. We verzekeren anderhalf uur vol spanning, stress en uitdagende samenwerkingsopdrachten!

Virtuele teambuilding met collega’s

Samen komen tijdens een teambuilding dag is niet altijd voor alle collega’s een optie, daarom bieden wij ook online teamuitjes aan. Wij hebben ons de afgelopen jaren ontwikkeld in het aanbieden van online teambuilding activiteiten. Onze online games bestaan uit spellen van hoge kwaliteit met uitdagende en unieke opdrachten. Er is genoeg keuze en daarom kan het moeilijk zijn om de knoop door te hakken. Wij helpen je graag op weg met het kiezen van een online teambuilding activiteit die aansluit bij jullie wensen, doelen en personeel. Wil je toch liever een ‘live’ personeelsuitje organiseren? Bekijk dan onze stadsspellen in Zwolle.

Onze top 3 online teamuitjes

Under pressure - the explosive game

Tijdens dit online teambuilding uitje ontdek je samen met je collega’s een bom op kantoor. Komen jullie er snel genoeg achter dat het om een échte bom gaat? En weet je samen met je collega’s de bom binnen de tijd te ontdekken 
en onschadelijk te maken
Deze online
escape room is door ons ontwikkeld en 
is daarom een echt 
uniek bedrijfsuitje via Zoom of Teams. Samenwerking en goede communicatie komen goed van pas tijdens dit spannende teamuitje 

gezellige online pubquiz

Een online pubquiz is ideaal voor virtuele teambuilding en staat gegarandeerd aan een hilarische avond! Zijn jullie toe aan teambuilding, maar willen jullie dit graag online doen? Tijdens deze hilarische Online Pubquiz speel je samen met je collega’s via je eigen scherm! Leuke interactie op afstand van elkaar zorgt ervoor dat jullie samen op originele wijze kunnen quizzen op kantoor (ieder vanachter zijn of haar bureau), vanuit huis of op iedere andere locatie over de wereld!

grote online tv quiz show

Zijn jullie op zoek naar een gezellig online teambuilding teamuitje? Dan is De Grote Online TV Quiz Show iets voor jullie! Heb je altijd al eens mee willen spelen met grote spelshows als De Slimste Mens, Deal or No Deal of Ik Hou Van Holland? Zelfs de koffertjes van Miljoenenjacht komen voorbij! Dit is je kans.Tijdens de dit online bedrijfsuitje worden jullie via Teams of Zoom opgewacht door jullie eigen presentatrice. Wij zorgen voor een middag vol entertainment. Let the games begin!

online teambuilding

Wil jij graag meer informatie en advies over jullie online bedrijfsuitje? Wij sparren graag uitgebreid met jou over de doelstellingen, wensen en ideeën. Natuurlijk met als enige doel om voor alle collega’s het perfecte online teambuilding activiteit te organiseren. Een dag of weekend waar iedereen nog vaak met veel plezier aan terugdenkt en over spreekt. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Online personeelsuitje op maat

Wil je iets anders dan wat wij op onze website aanbieden of kom je er niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op en laat je inspireren door onze ervaren event managers. Wij kunnen ook een online spel voor jullie op maat maken zodat de dag helemaal aansluit bij jullie wensen. Zelfs tijdens onze online uitjes staat teambuilding bovenaan. Het is ook mogelijk om vragen over jullie bedrijf of organisatie te verwerken in onze online quizzen. Hierdoor geef je een persoonlijke draai aan het spel, waardoor er onderling nog meer verbinding kan ontstaan. 

8.4
Reviews 507 beoordelingen klanten vertellen