Gamification in Zwolle

Met gamification, serious gaming of business games in Zwolle pas je nieuwe speltechnieken en game elementen toe om bedrijfsprocessen te optimaliseren. Stimuleer positieve gedragsverandering en verhoog te productiviteit van je collega’s én van jezelf! Met gamification in Zwolle breng je de teambuilding en de connectie tussen de medewerkers naar een hoger level. Bij Uitjesbureau weten wij wat wel en niet werkt en onze ervaren event managers helpen je hier graag bij! Bekijk ons aanbod van verschillende soorten business games op deze pagina.

Gamification training bedrijfsuitjes in Zwolle

Wat is gamification in Zwolle? Gamification is een zakelijke training waarbij je spelelementen gebruikt om je collega’s te motiveren en hun ervaring te verrijken. Een gamification uitje is daarom ook geschikt als teambuilding uitje in Zwolle. Bij gamification staat gedrag stimuleren centraal. Gamification of een business game is een manier om je werk uitdagender te maken en aanzienlijk meer werk gedaan te krijgen. Op een innovatieve, creatieve en interactieve manier leren deelnemers waardevolle inzichten. 

Gamification op het werk boost de productiviteit van werknemers met maar liefst 40%.   

De kracht van gamification in Zwolle is dat de games onderhoudend, boeiend en meeslepend zijn. Serious games combineren leerstrategieën, kennis en spelelementen om specifieke vaardigheden, kennis en houdingen aan te leren. Ze zijn in te zetten in verschillende gebieden en omvatten uitdagingen en beloningen. De speler wordt hierdoor gestimuleerd om verder te spelen en de materie tot zich te nemen. Wanneer veel van het geleerde meteen wordt toegepast binnen het team of bedrijf is het doel van de trainingsgame bereikt. Op deze pagina vind je een overzicht van business games die wij verzorgen in Zwolle.

gamification bedrijfsuitjes in Zwolle

Ranking your buzz-ness

Hoe denkt jouw personeel eigenlijk echt over de organisatie? Hoor de ongefilterde mening van jouw medewerkers tijdens het Ranking your Buzz-ness bedrijfsuitje in Zwolle. Voorafgaand aan deze business game krijgt iedere deelnemer een online vragenlijst die hij of zij moet invullen. De antwoorden van deze vragenlijst worden gebruikt als input tijdens de quiz. Ben jij niet bang voor de pure en eerlijke commentaren van je personeel? Kies dan voor Ranking your Buzz-ness in Zwolle!  

Walk the talk - kernwaarden

Het bedrijfsuitje Walk The Talk in Zwolle is het ideale teamuitje waar entertainment en training samenkomen. Laat je personeel op een unieke manier kennis maken met de missie, visie en kernwaarden van jouw organisatie. Dit teamuitje is een business-game waarbij de teambuilding naar een hoger niveau wordt getild. Je gaat in teams van 3 tot 5 personen het mooie, oude centrum van Zwolle in, waar je samen zoveel mogelijk creatieve en uitdagende opdrachten moet voltooien.  

Digital escape room zwolle

Een spannend bedrijfsuitje in Zwolle waarin samenwerking essentieel is. Daarmee is dit uitje dus perfect geschikt als teambuilding uitje! Lukt het jou en je collega’s om te ontsnappen uit de digitale escape room? Het worden negentig zenuwslopende minuten die allesbepalend zijn voor de uitslag van dit spel. Een teamuitje waar de spanningen hoog op kunnen lopen als je merkt dat de klok niet in je voordeel tikt. Dit uitje is te spelen vanaf elke locatie in Zwolle, zoals bijvoorbeeld op kantoor.

onze gamification filosofie

Gamification staat voor spelenderwijs leren, oftewel playful learning. Mensen zijn van nature gemotiveerd om een game te spelen, beter te worden en natuurlijk ook te winnen. Een ander aspect is dat je in games de mogelijkheid krijgt om heerlijke stomme fouten te maken. Gaat het mis, dan begin je gewoon weer opnieuw. Iedere succesvol gespeelde game werkt motiverend: uitdaging, actie, progressie, fun en feedback zijn hierin de belangrijkste elementen. Steeds meer bedrijven zetten gamification games in om gekozen doelen te bereiken. Samen bespreken we uitgebreid de gekozen doelen en bepalen we de content die in de gamification verwerkt wordt. Onze gamification trainingen worden altijd digitaal ondersteund en zijn geschikt voor binnen en buiten, in een totaal andere omgeving of juist in je eigen werkomgeving. Wil je vrijblijvend een offerte opvragen? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

onboarding scenario

Ben jij klaar voor je nieuwe baan in Zwolle? In grote organisaties werken veel mensen. Er zijn mensen die komen en er zijn mensen die gaan. De onboarding game richt zich specifiek op de mensen die komen. Je wilt namelijk dat ze zich welkom voelen, de bedrijfscultuur omarmen en hun collega’s beter leren kennen.

In deze op maat gemaakte training voor bedrijven maken de newbees op originele en interactieve wijze kennis met hun nieuwe collega’s en hun nieuwe werkgever.

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen