Voorjaarsuitjes in Zwolle

Tijdens de lente in Zwolle komt het zonnetje weer vaker tevoorschijn en dan wil je lekker buiten zijn! Wil jij een bedrijfsuitje in Zwolle boeken in het voorjaar voor je collega’s? Geniet van de mooie straatjes en parken die Zwolle rijk is. Op deze pagina geven wij onze favoriete outdoor voorjaarsuitjes weer. Ga je voor een actief stadsspel in het centrum van Zwolle, een sportief bedrijfsuitje in een van de vele parken of ga je liever voor een ontspannende rondvaart over de Zwolse grachten? Ontdek deze mooie stad tijdens een bedrijfsuitje in het voorjaar!

Organiseer een bedrijfsuitje in het voorjaar in Zwolle

Wil je een leuk bedrijfsuitje in het voorjaar in Zwolle organiseren? Zwolle is een geweldige stad waar outdoor bedrijfsuitjes helemaal tot zijn recht komen. Breng je collega’s dichter bij elkaar. Laat ze met elkaar verbinden tijdens een van onze outdoor teambuilding activiteiten in Zwolle. Tijdens deze outdoor bedrijfsuitjes geniet iedereen van de omgeving, de uitdagende stadsspellen en natuurlijk elkaar. Wist je dat het ook mogelijk is om een stadsspel te combineren met een gezellige borrel of een driegangendiner? Klets na afloop gezellig bij met een hapje en drankje en sluit de dag gezellig met elkaar af! Wil je de dag liever beginnen met een gevulde maag? Wij kunnen ook een heerlijke lunch voor jullie organiseren bij een van de vele geweldige horecalocaties in Zwolle. Wil je weten wat er allemaal mogelijk is? Laat ons je wensen weten en samen organiseren wij een geweldige dag voor jou en je collega’s in Zwolle!

onze top 3 voorjaarsuitjes

Het is tijd om er op uit te gaan met je collega’s tijdens een van onze actieve stadsspellen in Zwolle tijdens het voorjaar. Geniet van het frisse lente zonnetje in je gezicht en ga samen met je teamgenoten voor de winst. Uitdagende opdrachten, hersenkrakers en foto -en video opdrachten komen voorbij tijdens onze gps gestuurde games. Tijdens een stadsspel in Zwolle wandel je ongeveer 5 km. Ga jij de strijd met je collega’s aan?

geniet van cultureel Zwolle

Tijdens dit culturele arrangement in Zwolle leer je samen met je collega’s deze oude Hanzestad in al haar glorie kennen. Je leert over de geschiedenis en cultuur van Zwolle. Jullie wandelen met een stadsgids door het mooie, oude centrum van Zwolle en komen langs prachtplekken als de Sassenpoort, de Peperbus, de Grote of St. Michaëlskerk en mooie grachten als de Thorbeckegracht en de Potgietersingel. We pikken nog een museum mee en na het museumbezoek volgt er een heerlijke lunch en een stadsspel naar keuze.

Monopoly streets in Zwolle

Het Monopoly Streets bedrijfsuitje in Zwolle is een stadsspel waarbij alles draait om macht, vastgoed, geld, teambuilding en strijd. Je gaat samen met je teamgenoten proberen de grootste en bekendste gebouwen en straten van Zwolle te veroveren. Misschien is jouw team straks trotse de bezitter van het Centraal Station in Zwolle, de Sassenpoort, de Grote of Sint Michaelskerk of Oliemolen de Passiebloem. Eindig je als een succesvolle vastgoedmakelaar in Zwolle of beland je met je team in de gevangenis?  

Canal escape in zwolle

Even lekker ontspannen een stukje varen met je collega’s over de prachtige wateren van Zwolle tijdens de Canal Escape. Even de boel de boel laten en nergens aan denken. Dat klinkt prima toch? Maar niet is minder waar tijdens dit spannende bedrijfsuitje op het water in Zwolle! Jullie hebben één taak. Lukt het jou en je teamgenoten om te ontsnappen uit het web van singels in de binnenstad van Zwolle? Dit bedrijfsuitje heeft twee area’s, area 1 is in de sloep op het water en area 2 is aan wal in het centrum van Zwolle.

bedrijfsuitjes in Zwolle

Wil jij graag meer informatie en advies over jullie bedrijfsuitje in het voorjaar in Zwolle? Wij sparren graag uitgebreid met jou over de doelstellingen, wensen en ideeën. Natuurlijk met als enige doel om voor alle collega’s het perfecte teamuitje in het voorjaar in Zwolle te organiseren. Een dag of weekend waar iedereen nog vaak met veel plezier aan terugdenkt en over spreekt. Neem contact met ons op of vul het contactformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

nog meer voorjaarsuitjes

wie is de mol the official game

In samenwerking met de originele makers van het Wie is de Mol tv-programma ‘IDTV’ bieden wij de mogelijkheid om zelf te ervaren hoe het is om in de schoenen te staan van kandidaat of misschien zelfs van de Mol. Wij hebben als enige evenementenbureau een licentie om het officiële Wie is de Mol bedrijfsuitje aan te bieden. Alleen bij ons vind je dus alle geweldige filmpjes, bekende acteurs, jokers, vrijstellingen en Wie is de Mol tunes. De welbekende eindtest van 10 vragen over het doen en laten van de Mol zal niet ontbreken tijdens deze game. Dit teamuitje zorgt voor spanning en sensatie!

Escape city in Zwolle

Beleef een spannend en actief bedrijfsuitje in Zwolle! Hoe ontsnap je uit het centrum van Zwolle? Ga deze uitdaging aan met je collega’s in het historische centrum van deze oude Hanzestad! Samen met je collega’s gaan jullie verdeeld in teams op pad door Zwolle. Tijdens deze ontdekkingstocht kom je langs mooie bezienswaardigheden als De Grote of St. Michaelskerk, De Sassenpoort en de prachtige Synagoge van Zwolle. Geef je ogen goed de kost, want Zwolle is nou eenmaal een juweel van een stad, maar hoe mooi de stad ook is: jullie doel is juist om uit die mooie stad te ontsnappen

Penoze stadsspel in zwolle

Het misdaadspel Penoze in Zwolle is een spannend en actief bedrijfsuitje dat zich afspeelt in het mooie oude centrum van Zwolle. De situatie is als volgt: door een ongelukkige samenloop van omstandigheden zijn jij en je collega’s ineens partij geworden in een grote drugsdeal. Hierdoor zijn jullie in het bezit gekomen van 1000 kg cocaïne! Leg dat maar eens uit. Het doel is om samen met je teamgenoten van de drugs af te komen. De drugs door het toilet spoelen is geen optie, dus je moet iets anders verzinnen! Hoe inventief zijn jullie als team? Eindig jij als professionele smokkelaar of word je gepakt door de politie?

8.4
Reviews 507 beoordelingen klanten vertellen