Afdelingsuitje in Zwolle

Organiseer een leuk afdelingsuitje in Zwolle voor je collega’s. Wij bieden verschillende indoor en outdoor teambuilding activiteiten aan voor grote en kleine groepen. Er is voor ieder budget iets leuks te organiseren en dat doen wij met liefde! Ga voor een afdelingsuitje met diverse samenwerkingsopdrachten die de teambuilding naar een hoger level brengen. Kies uit een van onze afdelingsuitjes in Zwolle of laat je inspireren door onze ervaren event managers.

Afdelingsuitje organiseren in Zwolle

Ben jij verantwoordelijk om een afdelingsuitje te organiseren in Zwolle voor jouw team? Wij hebben een ruim aanbod in verschillende afdelingsuitjes en teamuitjes. Ga je voor een actief of sportief afdelingsuitje? Of kies je liever voor een ontspannen activiteit? Onze uitjes vinden altijd plaats in het stadscentrum van Zwolle, tenzij jullie een eigen locatie in gedachte hebben! De tofste en leukste plekken vind je bij Uitjesbureau Zwolle, wij werken samen met verschillende horecalocaties in het centrum. Laat ons weten waar jullie naar op zoek zijn en wij helpen je graag verder!

Leuke ideeën voor een afdelingsuitje met collega’s

Er zijn zo veel leuke afdelingsuitjes om uit te kiezen, waar begin je? Ligt je interesse bij een indoor of outdoor activiteit? En ga je voor actief of relaxt? Wanneer je deze keuzes hebt gemaakt kunnen wij je verder helpen om tot een geschikt afdelingsuitje te komen voor jouw team. Populaire indoor activiteiten zijn onze dinerspellen. Een dinerspel wordt tijdens een driegangendiner gespeeld en zorgt voor een gezellige en interactieve sfeer aan tafel. Door samen te werken met je teamgenoten volbrengen jullie de uitdagende opdrachten die voorbij komen. Tussen de rondes van het spel worden de gangen van het diner geserveerd, er is dus genoeg tijd om bij te kletsen! Wil je meer actie? Kies dan voor een stadsspel. De stadsspellen zijn onze bestsellers waarbij je geniet van een wandeling door de stad én een actieve game speelt. Variatie, uitdaging en gezelligheid is waar onze stadsspellen om bekend staan! 

Onze top 3 afdelingsuitjes

Geheimen van Zwolle stadsspel

Tijdens het stadsspel Geheimen van Zwolle ontdek je steeds meer verschillende interessante weetjes. Weet je bijvoorbeeld waarom Zwollenaren Blauwvingers worden genoemd? Wie zijn de bekendste Zwollenaren? En wat houdt het begrip Hanzestad eigenlijk in? Tijdens dit bedrijfsuitje krijg je er alles over te horen! Naast alle leuke weetjes en geheimen die je ontdekt over Zwolle is dit bedrijfsuitje ook ideaal om als teambuilding activiteit te spelen. Doordat jullie in kleine teams op pad gaan is goede samenwerking noodzakelijk. Een bedrijfsuitje vol gezelligheid, teambuilding en interessante weetjes.

Walking dinner in zwolle

Een Walking Dinner geeft je eigenlijk alles wat een culinair teamuitje moet hebben: het is actief, sociaal, origineel en je kunt er ook nog eens lekker bij eten. Tijdens deze Walking Dinner leer je de mooiste en meest bijzondere plekjes van Zwolle kennen. Samen met je collega’s geniet je van een overheerlijk driegangendiner in twee verschillende restaurants in het centrum van Zwolle. Na het voorgerecht, wandel je samen met de stadsgids naar het tweede restaurant. Daar wacht het hoofdgerecht op jullie. Tijdens de wandeling vertelt onze stadsgids jullie alles wat je maar wil weten over de Parel van het Oosten.

escape city in zwolle

Escape City is een interactief bedrijfsuitje in het centrum van Zwolle! Het 3,5 uur durende spel bevat opdrachten, clues, codes en kennisvragen. Weet jij de antwoorden te vinden en lukt het om tegelijkertijd ook een beetje te genieten van de prachtige Zwolse straten en pleinen? Een denkbeeldige cirkel markeert een gebied waarbinnen de teams zich kunnen bewegen. Buiten die cirkel ligt een ‘’No Go Area’’. Zodra je die dreigt te betreden geeft de tablet een waarschuwing. Het is belangrijk om daar alert op te blijven, want dit kan jouw team kostbare punten kosten! Lukt het jou en je teamgenoten om de uitgang te vinden?

afdelingsuitje organiseren in Zwolle

Wil jij graag meer informatie en advies over jullie afdelingsuitje in Zwolle? Wij sparren graag uitgebreid met jou over de doelstellingen, wensen en ideeën. Natuurlijk met als enige doel om voor alle collega’s het perfecte afdelingsuitje in Zwolle te organiseren. Een dag of weekend waar iedereen nog vaak met veel plezier aan terugdenkt en over spreekt. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Quizzen voor bedrijven in Zwolle

Met een quiz voor bedrijven in Zwolle sla je de plank nooit mis! Test de algemene kennis van je collega’s tijdens een gezellige middag of avond quizzen. Wij zorgen er voor dat de quiz bestaat uit diverse thema’s zoals actualiteit, sport, muziek en wetenschap. Ga je voor een traditionele Pubquiz of kies je een keer voor de Hou van Holland quiz of de Ranking your Colleagues quiz. Voeg er nog een heerlijke lunch of diner aan toe en jij en je collega’s beleven een geweldig afdelingsuitje in Zwolle met elkaar. Bij Uitjesbureau is alles mogelijk en wij kunnen zelfs een ronde met eigen vragen toevoegen aan de quizzen! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Sportieve afdelingsuitjes in Zwolle

Zet je collega’s aan het werk tijdens een van onze sportieve afdelingsuitjes in Zwolle. Door middel van sportieve en actieve teambuilding activiteiten breng je je team dichter naar elkaar. Dit zorgt voor een fijnere werksfeer en meer begrip voor elkaar. Samen ergens voor strijden en wie weet met de winst naar huis gaan zorgt voor verbinding. De Sportdag voor bedrijven en scholen bestaat uit verschillende leuke, actieve spellen zoals Springtapijt, Beachvoetbal en Waterrace. Wij zorgen voor professionele en gecertificeerde begeleiders tijdens dit afdelingsuitje in Zwolle. Wil je een sportief uitje organiseren waar iedereen enthousiast van wordt? Onze Expeditie Robinson game staat bekend als een geweldige team game waarbij je samen met je collega’s uitdagende fysieke én mentale proeven moet doorstaan. Deze keer speel je Expeditie Robinson niet op een onbewoond eiland, maar in een mooi park of natuurgebied in Zwolle!

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen