Teamuitje in Zwolle

Beleef samen in de zomer van 2024 met je collega’s onvergetelijke momenten tijdens een teamuitje in Zwolle! Bij onze teamuitjes draait het om teambuilding. Met elkaar tot de oplossing komen creëert een bepaald soort teamspirit wat alle deelnemers weer mee kunnen nemen naar de werkvloer. Bekijk hier ons aanbod van verschillende originele teamuitjes in Zwolle.

Originele teamuitjes in Zwolle

Ben je bezig met de organisatie van een teamuitje in Zwolle? Je bent bij Uitjesbureau aan het juiste adres! Wij organiseren unieke, spannende en uitdagende teamuitjes in het centrum van Zwolle. Er is voor ieder wat wils en onze ervaren event managers helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Wij kennen de leukste plekken van Zwolle en daarom weten wij precies wat past bij jouw bedrijf of organisatie. Ga je voor een sportief teamuitje of wil je je collega’s de stuipen op het lijf jagen met een spannende teambuilding game? Alles is mogelijk bij Uitjesbureau Zwolle!

Teambuilding in Zwolle

Bij al onze teamuitjes staat teambuilding centraal. Een stadsspel doet het altijd erg goed als teamuitje in Zwolle. In teams ga je de stad in met de benodigde spelmaterialen. Je voert verschillende, uitdagende opdrachten uit. Denk aan foto – en video opdrachten, het oplossen van raadsels en kennisvragen over Zwolle. Elk stadsspel heeft een eigen doel, tijdens het Officiële Wie is de Mol bedrijfsuitje zit er in elk team een Mol die de opdrachten probeert te saboteren. Het doel van deze game is om erachter te komen wie de Mol is. Bij het teamuitje Geheimen van Zwolle is het de bedoeling om zo veel mogelijk geheimen te ontdekken die Zwolle rijk is. Het team dat het snelst de meeste geheimen heeft gevonden wordt tijdens de prijsuitreiking in het zonnetje gezet. Ben je op zoek naar een origineel teamuitje waar teambuilding centraal staat, maar heb je advies nodig? Wij staan voor je klaar!

Onze top 3 teamuitjes

Floating & Walking dinner

Een heerlijk ontspannen teamuitje in Zwolle! Tijdens de Floating & Walking Dinner krijgen jullie een rondvaart door de oude grachten in het prachtige centrum van deze Hanzestad. Daarna neemt onze stadsgids jullie mee door het centrum voor een stadswandeling langs mooihighlights van de stad zoals De Sassenpoort, de oude stadsmuren, De Grote of Sint Michaëls-kerk en De Peperbus. Tussendoor genieten jullie van een heerlijk diner in twee verschillende restaurants in het centrum van Zwolle.

escape city in Zwolle

Escape City is een interactief bedrijfsuitje in het centrum van Zwolle! Het 3,5 uur durende stadsspel bevat opdrachten, clues, codes en kennisvragen. Weet jij de antwoorden te vinden en lukt het om tegelijkertijd ook een beetje te genieten van de prachtige Zwolse straten en pleinen? Lukt het jullie om binnen de tijd te ontsnappen uit de binnenstad der Blauwvingers? Slechts één brug, straat of steeg leidt naar de uitgang waar jij en je teamgenoten naar op zoek zijn. Laat je meeslepen tijdens dit spannende teambuilding uitje in Zwolle!

traditionele pubquiz zwolle

Met een Pubquiz in Zwolle kun je even de boel de boel laten. Tijd voor een lekker avondje uit met de collega’s! En wat is er dan leuker dan gezellig met elkaar te gaan quizzen in Zwolle? Quizzen tijdens een teamuitje zorgt voor verbinding tussen de collega’s. Onze professionele quizmaster zorgt voor entertainment en actuele kennisvragen met thema’s zoals sport, film, aardrijkskunde en geschiedenis! Speel de Pubquiz digitaal of lekker old-school met pen en papier. Combineer met een lekker driegangendiner of borrel.

teamuitjes in Zwolle

Wil jij graag meer informatie en advies over jullie teamuitje in Zwolle? Wij sparren graag uitgebreid met jou over de doelstellingen, wensen en ideeën. Natuurlijk met als enige doel om voor alle collega’s het perfecte teamuitje in Zwolle te organiseren. Een dag of weekend waar iedereen nog vaak met veel plezier aan terugdenkt en over spreekt. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op. 

Gamification of serious gaming teamuitje in Zwolle

Wat is gamification? Bij gamification gebruik je spelelementen om je collega’s te motiveren en hun ervaring te verrijken. Een gamification uitje is daarom ook geschikt als teamuitje in Zwolle. Die technieken toepassen in de echte wereld, is waar dit bedrijfsuitje over gaat. Bij gamification staat centraal dat je gedrag wil stimuleren. Gamification is geen spel, het is meer dan dat. Het is een manier om je werk uitdagender te maken en aanzienlijk meer werk gedaan te krijgen. Wil je dat (nieuwe) medewerkers kennis maken met de kernwaarden van je bedrijf? Kies dan voor Walk The Talk. Of willen jullie lievers een spannend bedrijfsuitje? Bekijk dan eens onze Office Escape Game.    

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen