bedrijfsfeest in Zwolle

Organiseer je een bedrijfsfeest in Zwolle voor je collega’s? Personeelsfeesten, bedrijfsfestivals en themafeesten zijn onze specialiteit. Wij begrijpen als geen ander dat de organisatie van een bedrijfsfeest veel tijd en energie kost, wij nemen dit graag uit handen! Laat ons je wensen weten en we zorgen er samen voor dat jullie een onvergetelijke dag beleven.

Bedrijfsfeest in Zwolle organiseren

Met een bedrijfsfeest in Zwolle sla je nooit de plank mis! Organiseer een avond die je collega’s niet meer vergeten. Op deze pagina vind je onze standaard bedrijfsfeesten, maar wij kunnen ook een personeelsfeest op maat maken, geheel samengesteld naar jullie eigen smaak, wens en doelstellingen. Wij streven naar een perfecte balans tussen verbinding, verrassende elementen en natuurlijk betaalbaarheid. Met onze jarenlange ervaring in bedrijfsfeesten en bedrijfsfestivals kennen wij de beste locaties in Zwolle. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, onze event managers helpen jullie graag!

Bedrijfsfeest op maat gemaakt in Zwolle

Wij kunnen ook een bedrijfsfeest zo samenstellen dat het precies aansluit op jullie wensen. Geen enkele organisatie is hetzelfde en iedereen heeft andere doelen en doelstellingen voor een bedrijfsfeest. Daarom hebben wij ons gespecialiseerd in de organisatie van bedrijfsfeesten op maat. Hoe wil je de kernwaarden terug laten komen? Welke herinneringen wil je je personeel meegeven? Hebben jullie zelf een locatie in gedachte of wil je samen locaties bezoeken? Dit zijn allemaal dingen waar wij samen over na denken. Neem direct contact op met onze ervaren event managers in Zwolle.

Onze top 3 bedrijfsfeesten

Summer dream party zwolle

Wil je voor jouw bedrijf een ontspannen en zomers teamuitje in Zwolle organiseren? Dan is de Summer Dream Party hét perfecte uitje om samen met je collega’s te eten, te drinken, te dansen en elkaar beter te leren kennen! Geen idee hoe je dat moet organiseren? Maak je geen zorgen: wij nemen de organisatie graag uit handen, zoals bijvoorbeeld het verzorgen van de locatie, de aankleding, het diner, drinken en live entertainment. Onze bedrijfsfeesten kunnen geheel op maat worden samengesteld!

bedrijfsfestival organiseren

Tijdens dit compleet verzorgde bedrijfsfestival in Zwolle nemen wij de organisatorische zorg geheel uit handen. Vertel ons hoe je de dag graag voor je ziet en wij regelen alles tot in de puntjes. Hoe wil je het entertainment op de dag zelf? Bijzondere DJ’s of misschien wel jullie favoriete band? Kun je het je voorstellen? Een compleet eigen festivalterrein voor jouw personeel inclusief zitzakken, picknicktafels, chill area’s en verschillende foodtrucks met de lekkerste gerechten en hapjes? 

machtig marrakech 1001 nachten

Tijdens dit unieke bedrijfsfeest verandert Zwolle voor heel even in het sprookjesachtige Marrakech. De parel van het Oosten is voor even De Parel van het Atlasgebergte. Alles wordt voor dit unieke feest omgetoverd alsof dit bedrijfsuitje echt in Marrakech plaatsvindt. Denk hierbij aan smalle steegjes, kleurrijke kraampjes en buikdanseressen. Geniet van een heerlijk diner en maak kennis met een waarzegster die jouw toekomst weet te voorspellen!

bedrijfsfeesten in Zwolle

Wil jij graag meer informatie en advies over jullie bedrijfsuitje en bedrijfsfeest in Zwolle? Wij sparren graag uitgebreid met jou over de doelstellingen, wensen en ideeën. Natuurlijk met als enige doel om voor alle collega’s het perfecte bedrijfsfeest of bedrijfsfestival in Zwolle te organiseren. Een dag of weekend waar iedereen nog vaak met veel plezier aan terugdenkt en over spreekt. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

De leukste ideeën voor een bedrijfsfeest in Zwolle

Wij hebben genoeg leuke ideeën voor een bedrijfsfeest en daarom nemen wij de organisatie graag uit handen! Welke doelen of herinneringen wil je koppelen aan deze speciale dag of avond? Gaat het om de lancering van een nieuw product, het jaarlijkse kerstfeest, een jubileum of bedrijfsfestival? Wij zorgen er voor dat de kernwaarden van jullie organisatie ten alle tijden terugkomen. Heb je een team van feestbeesten binnen jouw bedrijf en wil je iets origineels organiseren? Bij ons kun je je eigen bedrijfsfestival organiseren! Van een stage met DJ’s en artiesten tot chill area’s met foodtrucks en zitzakken. Alles kan geregeld worden om dit bedrijfsfestival tot een succes te maken! Vertel ons jouw wensen en wij zorgen voor de uitvoering.

8.4
Reviews 507 beoordelingen klanten vertellen