Typisch Zwolle

Het centrum van Zwolle is een perfecte plek om een bedrijfsuitje te organiseren. Zwolle staat bekend als een historische Hanzestad, de stervormige stadsgracht nodigt je uit voor een boottocht en de groene parken zijn helemaal geschikt voor een sportieve teambuilding activiteit. Wandel tijdens een stadsspel van de Sassenpoort naar De Peperbus en kijk je ogen uit! Bekijk hier al onze typisch Zwolse teamuitjes.

Organiseer een origineel bedrijfsuitje in Zwolle

Zwolle is de hoofdstad van Overijssel en heeft veel te bieden als locatie voor een bedrijfsuitje. De stervormige gracht die om het stadscentrum loopt, biedt een mooi uitzicht vanaf het water tijdens een rondvaart op de borrelboot. Vanaf het water zie je de oude stadsmuur, de Sassenpoort en de typisch Zwolse straten en huizen. Wil je tijdens een bedrijfsuitje ook echt iets van de stad zien, dan is het dag arrangement Cultureel Zwolle helemaal geschikt voor jullie. Je bezoekt samen met je collega’s een typisch Zwols museum, zoals het Museum van Fundatie of het Herman Brood museum. Na het museumbezoek wordt er een heerlijke lunch geserveerd en dan is het tijd voor actie tijdens een stadsspel naar keuze. Samen met je teamgenoten voltooien jullie verschillende uitdagende opdrachten. Wij bieden verschillende soorten thema stadsspellen aan, er is voor ieder wat wils! Hieronder geven wij je tips voor typisch Zwolse bedrijfsuitjes.

Onze top 3 typisch Zwolse uitjes

Arrangement cultureel zwolle

Tijdens dit culturele arrangement in Zwolle leer je samen met je collega’s deze oude Hanzestad in al haar glorie kennen. Je leert over de geschiedenis en cultuur van Zwolle. Jullie wandelen met een stadsgids door het mooie, oude centrum van Zwolle. We pikken nog een museum mee en na het museumbezoek volgt er een overheerlijke lunch. Daarna is het tijd voor een van onze uitdagende stadsspellen. Welk stadsspel er gespeeld wordt is geheel aan jullie. 

Geheimen van zwolle stadsspel

Tijdens het stadsspel Geheimen van Zwolle gaan alle teams op pad met een tablet en de benodigde spelmaterialen op zoek naar de verborgen geheimen en schatten van Zwolle. Tijdens het spel wandel je door het schitterende oude centrum van Zwolle. Door middel van het juist beantwoorden van kennisvragen en het oplossen van raadsels en codes, ontdekken jullie steeds meer verborgen geheimen van deze prachtige Parel van het Oosten. Hoe sterk is jullie teamgeest en overwinningsdrang?

Stadswandeling met dinerspel

Ontdek Zwolle tijdens een stadswandeling met stadsgids. Onze stadsgids is een échte Zwollenaar die de leukste verhalen deelt. Zwolle is een mooie oude stad vol prachtige plekken. Tijdens dit bedrijfsuitje leer je alles over de pittoreske straten, pleinen en alles wat Zwolle te bieden heeft. Dat is op zich al leuk, maar nog leuker is het om dit bedrijfsuitje uit te breiden met een leuk dinerspel of een stadsspel waarbij jij en je collega’s opdrachten in de stad moeten uitvoeren.

Teamuitjes in Zwolle

Wil jij graag meer informatie en advies over jullie teamuitje in Zwolle? Wij sparren graag uitgebreid met jou over de doelstellingen, wensen en ideeën. Natuurlijk met als enige doel om voor alle collega’s het perfecte bedrijfsuitje in Zwolle te organiseren. Een dag of weekend waar iedereen nog vaak met veel plezier aan terugdenkt en over spreekt. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

nog meer typisch Zwolse uitjes

Wie is de Mol the official game

Wij hebben als enige evenementenbureau een licentie om het officiële Wie is de Mol bedrijfsuitje aan te bieden. Alleen bij ons vind je dus alle geweldige filmpjes, bekende acteurs, jokers, vrijstellingen en Wie is de Mol tunes. De welbekende eindtest van 10 vragen over het doen en laten van de Mol zal niet ontbreken tijdens deze game. Dit teamuitje zorgt voor spanning en sensatie!

monopoly streets stadsspel

Het Monopoly Streets bedrijfsuitje in Zwolle is een stadsspel waarbij alles draait om macht, vastgoed, geld, teambuilding en strijd. Je gaat samen met je teamgenoten proberen de grootste en bekendste gebouwen en straten van Zwolle te veroveren. Misschien is jouw team straks trotse de bezitter van het Centraal Station in Zwolle, de Sassenpoort of de Grote of Sint Michaelskerk.

de grote tv quiz show

Hebben jij en je collega’s zin in een gezellig teamuitje in Zwolle waarbij ontspanning en gezelligheid centraal staan? Dan is De Grote TV Quiz Show met diner het ultieme uitje voor jullie! Terwijl je samen met je collega’s geniet van een overheerlijk driegangendiner, zorgt de quizmaster voor een superleuke avond vol entertainment, gezelligheid en humor. Speel mee met Deal or No Deal en Miljoenenjacht.

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen