Groepsuitje in Zwolle

Wij helpen je graag bij de organisatie van een groepsuitje in Zwolle! Bekijk onze uitdagende teambuilding activiteiten, groepsuitjes en inspirerende cursussen voor grote groepen. Wij kunnen ook groepsuitjes op maat organiseren. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en bekijk op deze pagina onze leukste ideeen voor groepsuitjes in Zwolle!

Organiseer een groepsuitje in zwolle

Groepsuitjes organiseren in het centrum van Zwolle is wat wij doen! Wij zijn gespecialiseerd in het organiseren van groepsuitjes en teamuitjes voor grote groepen. Wij inspireren je graag met onze kennis en kijken samen welk uitje het best past bij jouw wensen en doelen. Ga je voor een compleet dag arrangement inclusief lunch, stadsspel en diner? Of kies je voor enkel een activiteit? Bij Uitjesbureau is alles mogelijk! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Ideeën voor leuke groepsuitjes in Zwolle

Ga je voor een indoor of outdoor groepsuitje in Zwolle? Maak je keuze tussen actieve buitenactiviteiten zoals bijvoorbeeld het Geheimen van Zwolle stadsspel of het Wie is de Mol bedrijfsuitje. Kies je liever voor een indoor groepsuitje? Dan kun je kiezen voor een uitdagend dinerspel zoals de Escape Dinner, dit is een escape room aan tafel waarbij je binnen de tijd moet ontsnappen samen met je teamgenoten. Wil je liever een luchtiger spel spelen aan tafel? Wij hebben ook verschillende quizzen zoals de Hou van Holland quiz of de traditionele Pubquiz! Wij kunnen voor elk budget een origineel en leuk groepsuitje organiseren. Wij helpen je graag verder.

Onze top 3 groepsuitjes

Ontdek de mol stadsspel

Tijdens het Ontdek de Mol stadsspel is niemand te vertrouwen. In ieder team zit een Mol die de boel probeert te saboteren. Jouw team voert verschillende opdrachten uit, denk aan het oplossen van raadsels, codes en hersenkrakers. Ondertussen wandel je ook door de mooie, oude binnenstad van Zwolle. Laat je niet te veel afleiden door het stedenschoon dat Zwolle biedt. Blijf alert: de Mol loert altijd op een kans om de boel te saboteren!  

Expeditie RObinson zwolle

Dit teambuilding uitje is geïnspireerd op het mentaal en fysiek zenuwslopende spel Expeditie Robinson. Heb je altijd al eens mee willen doen met de uitdagende beproevingen? Pak dan nu je kans! Tijdens dit bedrijfsuitje in Zwolle ga je de fysieke en mentale challenge met jezelf en je collega’s aan. Er worden zes verschillende proeven gespeeld waarbij uitdaging, samenwerking en creatief nadenken essentieel zijn.

Monopoly streets dinerspel

Tijdens het actieve dinerspel Monopoly Streets in Zwolle draait alles om macht, geld, creativiteit en samenwerking. Verover de straten van Zwolle door middel van het uitvoeren van verschillende opdrachten. Het spel wordt gespeeld tussen de gangen van een driegangendiner in twee verschillende restaurants. De straten koop je door middel van het uitvoeren van spannende opdrachten. Word jij dé vastgoedmakelaar van Zwolle?

groepsuitje op maat in Zwolle

Wil jij graag meer informatie en advies over jullie groepsuitje in Zwolle? Wij sparren graag uitgebreid met jou over de doelstellingen, wensen en ideeën. Natuurlijk met als enige doel om voor alle collega’s het perfecte groepsuitje in Zwolle te organiseren. Een dag of weekend waar iedereen nog vaak met veel plezier aan terugdenkt en over spreekt. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Groepsuitje met arrangement in Zwolle

Een hele dag of een weekend met je collega’s doorbrengen? Dat kan tijdens onze verschillende dag en weekend arrangementen in Zwolle! Een arrangement kan op maat worden samengesteld en bestaat uit verschillende activiteiten. Een lekkere lunch, stadsspel, rondvaart en diner? Laat ons je wensen weten en wij gaan voor jullie aan de slag. Wij hebben ook een aantal arrangementen alvast voor jullie samengesteld, zoals het Cultureel arrangement in Zwolle waarbij je een museum bezoekt naar keuze en daarna een actief stadsspel speelt. Wil je Zwolle ontdekken vanaf het water? Wij hebben ook verschillende arrangementen in combinatie met een borrelboot! Heerlijk genieten vanaf het water en een leuke tijd beleven met je collega’s.  

Escape games in Zwolle als groepsuitje

Escape games in Zwolle zijn geweldig om als groepsuitje te organiseren. Het is een perfecte balans tussen actief bezig zijn en teambuilding. Met een escape game kun je alle kanten op, buiten in het centrum van Zwolle tijdens een Escape City of juist binnen aan tafel tijdens een diner met een Escape Dinner. De bedoeling is om binnen de tijd te ontsnappen samen met je teamgenoten. Naar mate de tijd verder verstrijkt, loopt de spanning op. Samenwerking en goede communicatie zijn belangrijk tijdens dit teamspel. Welk team eindigt op de eerste plek en gaat er met de winst vandoor? Ontdek het tijdens de escape games in Zwolle!

8.4
Reviews 507 beoordelingen klanten vertellen