online bedrijfsuitje

Met een online bedrijfsuitje kun je vanuit je eigen huiskamer een teambuilding game met collega’s spelen! Onze online bedrijfsuitjes kunnen gespeeld worden met kleine en grote groepen. Teambuilding op afstand staat centraal tijdens de online games. Bekijk ons aanbod van online teamuitjes en neem contact met ons op als je vragen hebt. Samen organiseren wij de leukste online bedrijfsuitjes voor jou en je collega’s!

online bedrijfsuitje organiseren?

Wil je een bedrijfsuitje regelen voor je collega’s, maar wil je dit graag als een online bedrijfsuitje organiseren? Wij bieden de vetste online bedrijfsuitjes aan met spanning, grappige thema’s en zelfs op maat gemaakte virtuele teambuilding activiteiten! Een bedrijfsuitje is in onze ogen heel belangrijk om het teamgevoel te versterken en ook om in een andere omgeving weer de connectie met elkaar aan te gaan. Laat ons weten wat je wensen, behoeften en doelen zijn voor jullie online bedrijfsuitje en wij gaan met elkaar aan de slag om een geweldige dag voor jullie te organiseren.

Leuke online bedrijfsuitjes

Heb je jezelf al verdiept in online bedrijfsuitjes of heb je geen idee waar je uit kunt kiezen? Wij helpen je graag op weg en geven je een aantal tips die je kunt meenemen in je zoektocht naar een virtuele teambuilding activiteit. Ga je voor een gezellige quiz die alle deelnemers individueel spelen of kies je voor een game waarbij alle deelnemers in teams samen moeten werken om tot de oplossing te komen? Bij alle online teamuitjes die wij aanbieden is er een professionele entertainer die vanuit onze studio zorgt voor entertainment en gezelligheid. Alle techniek wordt van A t/m Z door ons geregeld! Wil je meer informatie over onze online bedrijfsuitjes? Neem dan contact met ons op.

Onze top 3 online bedrijfsuitjes

Healthy WALK TOGETHER

De Healthy Walk Together is een virtuele teamwalk op afstand. Dit spel kan vanaf elke locatie worden gespeeld, ideaal voor als iedereen thuis werkt en je toch een gezellige activiteit wil organiseren. Iedereen wandelt individueel een route in zijn of haar omgeving. Wie zet uiteindelijk de meeste stappen en haalt daarmee de meeste badges op?

GEZELLIGSTE ONLINE PUBQUIZ

Onze Online Pubquiz met collega’s is een geweldig bedrijfsuitje op afstand. Deze quiz kan vanaf elke locatie worden gespeeld. Wij brengen de gezelligheid gewoon door het computerscherm bij jou de woonkamer binnen! Onze quizmaster verzorgd vanuit onze studio live entertainment en we beloven dat het een geweldige middag wordt! 

UNDER PRESSURE ONLINE

Under Pressure is een spannende online escape room waarbij er een bom is geplaatst op kantoor. Welk team weet als eerste de juiste kleur draad binnen de tijd door te knippen? Dit is een meeslepende en uitdagende game waarbij de de spanning met de minuut stijgt. Under Pressure is een online teambuilding game die je gespeeld moet hebben! 

online teamuitje organiseren

Wil jij graag meer informatie en advies over jullie online bedrijfsuitje? Wij sparren graag uitgebreid met jou over de doelstellingen, wensen en ideeën. Natuurlijk met als enige doel om voor alle collega’s het perfecte online teamuitje te organiseren. Een dag of weekend waar iedereen nog vaak met veel plezier aan terugdenkt en over spreekt. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Online bedrijfsuitje op maat

Wil je iets anders en kom je er niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op en laat je inspireren door onze ervaren event managers. Wij kunnen ook een online game op maat maken. Met een op maat gemaakte online game ervaren jullie een dag die helemaal in het teken staat van jullie organisatie. Wat dacht je bijvoorbeeld van een Online Pubquiz met enkel vragen die gaan over je collega’s of bedrijf? Geen enkel verzoek is te gek voor ons!

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen