Borrelboot & Hou van Holland Dinerspel Zwolle

» Uitje » Borrelboot-hou-van-holland-dinerspel-zwolle

arrangement bekend van TV dinerspel

Een gezellig en ontspannen teamuitje in Zwolle! Samen met je collega’s geniet je van een heerlijke rondvaart over de prachtige singels van het historische centrum van Hanzestad Zwolle. Aansluitend spelen jullie een superleuke Hou van Holland quiz tijdens een overheerlijk driegangendiner. Een ontspannen teamuitje waar de fijne combinatie van eten, borrelen en plezier maken centraal staat. 

Inclusief

  • Professionele begeleiding en entertainer
  • Borrelboot met schipper (2 uur)
  • Drankjes uit Hollandse bar
  • Spelmaterialen van hoge kwaliteit
  • Uitgebreid driegangendiner
Prijs & Details

20 - 100 personen

4.5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

038 – 76 000 82

Stuur ons een bericht

Rondvaart door de grachten van Zwolle en Hou van Holland Dinerspel 

Tijdens dit gezellige bedrijfsuitje in Zwolle worden jullie rond borreltijd verwacht bij onze borrelboot voor de rondvaart over de glorieuze singels van de oude Hanzestad. Maar wat is een Hanzestad eigenlijk? En waarom worden Zwollenaren Blauwvingers genoemd? Onze gids zal je er alles over vertellen. Onder het genot van een drankje worden jij en je collega’s rondgevaren door het mooie centrum van Zwolle. Na de rondvaart begint het echte spektakel! Het is de hoogste tijd voor het Hou van Holland dinerspel. 

Wat kun je verwachten van het Hou van Holland Dinerspel in Zwolle?

Nadat jij en je collega’s weer aan wal zijn geklauterd worden jullie welkom geheten door de quizmaster van de avond in een sfeervolle horecalocatie in het centrum van Zwolle. Tijdens het diner gaan jullie het Hou van Holland spel spelen. Het spel wordt gespeeld tussen de gangen door. Dus jullie hebben ook genoeg tijd om gezellig met elkaar bij te kletsen. Bij het Hou van Holland spel komen natuurlijk de meest bekende spellen van het Ik Hou van Holland Tv-programma voorbij. Je kunt hierbij denken aan ‘Geen Ja, Geen Nee’, ‘Boodschappenspel’ en natuurlijk schallen jullie de Hollandse meezingers mee! Uiteraard zullen er ook specifieke vragen over Zwolle voorbijkomen. Wat weet jouw team over de grachten of over de Peperbus? Of over geboren Zwollenaren als Ron Jans, Thorbecke, Tooske Ragas of Herman Brood? Het spel wordt afgesloten met een slinger van elk team aan het welbekende Rad van Fortuin. Hierdoor blijft het spel spannend tot aan de laatste minuut. 

Offerteaanvraag

Het dag arrangement Borrelboot met Hou van Holland dinerspel is een ontspannen en leuk uitje om elkaar eens even in een heel andere setting mee te maken. Het uitje is geheel op maat samen te stellen. Alles is bespreekbaar om deze dag geheel naar jullie wensen in te richten tot het perfecte teamuitje. Wil je meer informatie over dit bedrijfsuitje in Zwolle? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Professionele begeleiding en entertainer
  • Borrelboot met schipper (2 uur)
  • Drankjes uit Hollandse bar
  • Spelmaterialen van hoge kwaliteit
  • Uitgebreid driegangendiner
Prijs & Details

20 - 100 personen

4.5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

038 – 76 000 82

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen