Wie is de Mol Zwolle | The Official Game | Uitjesbureau

» Uitje » Wie-is-de-mol-zwolle

bekend van TV spanning sportief

Tijdens het Wie is de Mol stadsspel in Zwolle draait alles om vertrouwen. Alleen weet je niet wie je kunt vertrouwen! Wie is de Mol is al jaren een kijkcijferkanon op TV. Wij hebben in samenwerking met IDTV een unieke citygame ontwikkeld, het Wie is de Mol bedrijfsuitje. Wij zijn er bijzonder trots op dat wij de enige aanbieder zijn die alle originele namen, tunes, spelformats, geluidseffecten en ervaringen van deelnemers mogen gebruiken voor ons Wie is de Mol bedrijfsuitje. Ga de strijd aan en ontdek in het prachtige historische centrum van Zwolle wie de Mol is binnen jouw team! 

Inclusief

  • Professionele presentator
  • Tablet met Wie is de Mol app
  • Beeld- en spelmaterialen van hoge kwaliteit
  • Prijsuitreiking voor de winnaar en de beste Mol
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

3.5 uur

39.50,- vanaf prijs p.p.

Pers. Prijs
> 20 € 39.50 p.p. excl. BTW
Houd rekening met eventuele zaalhuur. Kom je niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kun je ook gewoon voor minder personen boeken.

Onze eventmanager helpt graag!

038 – 76 000 82

Stuur ons een bericht

Wie de Mol in jouw team? Bedrijfsuitje in Zwolle

In samenwerking met de originele makers van het Wie is de Mol tv-programma 'IDTV' bieden wij de mogelijkheid om zelf te ervaren hoe het is om in de schoenen te staan van kandidaat of misschien zelfs van de Mol. Wij hebben als enige evenementenbureau een licentie om het officiële Wie is de Mol bedrijfsuitje aan te bieden. Alleen bij ons vind je dus alle geweldige filmpjes, bekende acteurs, jokers, vrijstellingen en Wie is de Mol tunes. De welbekende eindtest van 10 vragen over het doen en laten van de Mol zal niet ontbreken tijdens deze game. Dit teamuitje zorgt voor spanning en sensatie! Het spel vergt veel samenwerking maar ook veel scherpheid. Geniet van het prachtige centrum van Zwolle, maar laat je door al dat moois niet al te veel afleiden en blijf alert, want de Mol probeert de boel te saboteren!  

Wat kun je verwachten tijdens Wie is de Mol in Zwolle?

Bij een sfeervolle locatie in het mooie historische centrum van Hanzestad Zwolle worden jij en je collega’s ontvangen door de spelleider. Het is tijd voor de introductie en speluitleg. In elk team zal een Mol proberen de opdrachten te saboteren. De Mol wordt vooraf ingelicht en is op de hoogte van alle opdrachten. De spanning is vanaf de eerste seconde gelijk voelbaar! Wie kun je vertrouwen en wie probeert het geldbedrag in de pot zo laag mogelijk te houden? Zelfs je allerleukste collega is met dit teamuitje niet te vertrouwen. Letterlijk iedereen is verdacht en ook jouw handelen wordt met argusogen bekeken door je teamgenoten!

Tijdens dit bedrijfsuitje in Zwolle gaat elk team op pad met een tablet met daarop de app voor het officiële 'Wie is de Mol' stadsspel. Met deze interactieve app word je door het spel geleid en is het de bedoeling om zoveel mogelijk geld te verdienen voor de pot. De route leidt je langs prachtige plekken in Zwolle zoals De Peperbus, De Basiliek van Onze Lieve Vrouw, De Synagoge en de Sassenpoort. Geniet van al het moois dat Zwolle te bieden heeft, maar zorg dat je je zintuigen op scherp houdt, want de Mol loert altijd op een kans om de boel te saboteren! Tijdens dit stadsspel in Zwolle worden alle Mol acties vastgelegd. Na afloop kijk je met je collega’s terug waar jullie zijn 'gemold'. Er zal naast een teamprestatie ook een individuele prestatie zijn, de combinatie van beiden prestaties zal de uiteindelijke winnaar bepalen.  

Wie is de Mol bedrijfsuitje uitbreiden?

Wil je dit Officiële Wie is de Mol bedrijfsuitje in Zwolle uitbreiden tot een compleet arrangement? Wij kunnen dit uitje op maat samenstellen zodat jij en je collega's de hele dag kunnen genieten zoals jullie dat willen. Wil je graag de dag afsluiten met een gezellige borrel of een heerlijk driegangendiner? Het is ook mogelijk om te starten met een lunch, zodat jullie met een gevulde maag kunnen beginnen met het Wie is de Mol stadsspel in Zwolle. Alles is bespreekbaar om er voor jou en je collega’s een perfecte en onvergetelijke dag van te maken.

Offerteaanvraag

Zet al je zintuigen op standje messcherp, houdt het spel goed in de gaten en vertrouw niemand. Wie houdt er een verborgen agenda op na en herken je een typische Mol actie? Ben jij in staat om de ware identiteit van de Mol te ontmaskeren tijdens dit spannende teamuitje in Zwolle? Stuur ons een bericht voor meer informatie en vraag vrijblijvend een offerte aan. 

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Professionele presentator
  • Tablet met Wie is de Mol app
  • Beeld- en spelmaterialen van hoge kwaliteit
  • Prijsuitreiking voor de winnaar en de beste Mol
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

3.5 uur

39.50,- vanaf prijs p.p. ex. BTW

Pers. Prijs
> 20 € 39.50 p.p. excl. BTW
Houd rekening met eventuele zaalhuur. Kom je niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kun je ook gewoon voor minder personen boeken.

Onze eventmanager helpt graag!

038 – 76 000 82

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen