De Duurzaamste Mens | Educatieve game Zwolle

» Uitje » De-duurzaamste-mens-educatieve-game-zwolle

humor quiz teambuilding

Ontdek een frisse kijk op bedrijfsuitjes met "De Duurzaamste Mens" in Zwolle. Dit educatieve groepsuitje daagt teams uit met een spannende quiz geïnspireerd op "De Slimste Mens". Maar het gaat verder dan spel; het moedigt aan tot duurzaam denken en biedt mogelijkheden voor verdieping en samenwerking met partners zoals "Robin Good". Een inspirerende reis naar een duurzamere toekomst!

Inclusief

  • Professionele spelbegeleiding  
  • Bijhorende spelmaterialen 
  • Tablet per team
  • Prijsuitreiking 
  • Educatieve teambuilding
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

2.5 uur

33.50,- vanaf prijs p.p.

t/m 20 personen € 795,00
21 t/m 40 personen € 39,50 p.p.
41 t/m 75 personen € 37,50 p. p.
76+ personen € 33,50 p.p.
Prijzen excl. btw

Onze eventmanager helpt graag!

038 – 76 000 82

Stuur ons een bericht

Educatief Groepsuitje de Duurzaamste Mens

In plaats van de traditionele aanpak te volgen, laten we een totaal nieuwe koers inslaan voor organisaties die op zoek zijn naar betekenisvolle teamuitjes in Zwolle. Stel je voor: een bruisende en inspirerende ervaring die niet alleen vermaakt, maar ook bijdraagt aan een duurzamere wereld. Dat is precies wat "De Duurzaamste Mens" te bieden heeft. Duurzaamheid staat centraal in deze unieke game, die organisaties en hun werknemers uitnodigt om op een speelse en interactieve manier kennis te maken met de wereld van duurzaamheid. Maar verwacht geen saaie lezingen of belerende toon. Nee, "De Duurzaamste Mens" is een levendige reis vol ontdekkingen, waarbij deelnemers samen de uitdagingen en mogelijkheden van duurzaamheid verkennen.

Wat maakt deze ervaring zo bijzonder? Ten eerste is er de element van competitie. Geïnspireerd door het populaire TV-programma "De Slimste Mens", dagen teams van vier personen elkaar uit in een spannende quiz vol verrassende vragen en uitdagingen. Het winnende team wordt beloond met de prestigieuze titel "De Duurzaamste Mens" van de organisatie.

Wat valt er te verwachten van de Duurzaamste Mens?

Tijdens het spel worden deelnemers uitgedaagd om hun kennis over duurzaamheid te vergroten en hun impact op het milieu te overdenken. Van het berekenen van hun ecologische voetafdruk tot het ontdekken van de kleine, maar significante veranderingen die ze kunnen maken in hun dagelijks leven, "De Duurzaamste Mens" biedt een breed scala aan inzichten en leermomenten.

En het houdt niet op bij de game zelf. Voor organisaties die verder willen gaan, zijn er tal van mogelijkheden om de ervaring uit te breiden. Denk aan een publieksprijs voor deelnemers die niet in de finale belanden, of aan het aanpassen van de vragen aan de specifieke behoeften en interesses van de organisatie. Daarnaast kunnen we een vervolgtraject aanbieden in samenwerking met onze partner "Robin Good", een bedrijf dat gespecialiseerd is in duurzaam ondernemen.

Kortom, "De Duurzaamste Mens" is niet zomaar een spel. Het is een avontuurlijke reis die niet alleen vermaakt, maar ook inspireert en motiveert. Doe mee en ontdek hoe jij en je organisatie een positieve bijdrage kunnen leveren aan een duurzamere wereld!

Offerteaanvraag

Deze Sustainability Game in Zwolle biedt een perfecte optie voor een bedrijfsuitje met een focus op duurzaamheid. Ontdek de verborgen talenten van je collega's en stimuleer de creativiteit binnen jullie team door het uitvoeren van de opdrachten en vragen. Heb je vragen of wil je meer informatie? Aarzel niet om contact met ons op te nemen en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Professionele spelbegeleiding  
  • Bijhorende spelmaterialen 
  • Tablet per team
  • Prijsuitreiking 
  • Educatieve teambuilding
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

2.5 uur

33.50,- vanaf prijs p.p. ex. BTW

t/m 20 personen € 795,00
21 t/m 40 personen € 39,50 p.p.
41 t/m 75 personen € 37,50 p. p.
76+ personen € 33,50 p.p.
Prijzen excl. btw

Onze eventmanager helpt graag!

038 – 76 000 82

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen