De Grote Online TV Quiz Show Zwolle

» Uitje » De-grote-online-tv-quiz-show-zwolle

online quiz

De Grote Online TV Quiz Show is een feest der herkenning. Sta jij ook elke ochtend bij de koffieautomaat je favoriete Tv-programma’s te bespreken met je collega's? Dan is dit online bedrijfsuitje in Zwolle perfect geschikt voor jullie! Een online teamspel bedrijfsuitje waarbij samenwerken en natuurlijk de lol voorop staan!

Inclusief

  • Service en organisatie vanuit Uitjesbureau
  • Professionele quizmaster live op afstand
  • App met originele vragen en opdrachten
Prijs & Details

Vanaf 12 personen

1.5 uur

21.50,- vanaf prijs p.p.

Pers. Prijs
> 50 € 21,50 p.p. excl. BTW
20 - 49 € 24,50 p.p. excl. BTW

Onze eventmanager helpt graag!

038 – 76 000 82

Stuur ons een bericht

Daag je collega’s uit tijdens De Grote Online TV Quiz Show

Speel nu de gezelligste online quiz van Zwolle en wijde omstreken! Een quiz vol interactie en spanning waarbij verschillende bekende TV-quizformats de revue passeren. Dit alles onder de bezielende leiding van onze professionele presentator. Bekende programma’s als ‘Ik hou van Holland’, ‘De Slimste Mens’, ‘Deal or No Deal’ en zelfs de koffertjes van ‘Miljoenenjacht’ komen voorbij in deze online TV Quiz Show! 

Hoe werkt de grote TV Online Quiz Show Zwolle?

Je speelt het spel gewoon lekker thuis of waar je laptop zich ook maar bevindt. De deelnemers verzamelen zich via ZOOM of TEAMS en worden vanuit hun eigen luie stoel welkom geheten door onze professionele presentator. Naast dat alle deelnemers vanaf een laptop spelen heeft iedereen ook vooraf doorgekregen dat zij een speciale Quiz app op de mobiele telefoon moeten downloaden. De app stuurt de vragen en opdrachten en hiermee worden ook de antwoorden doorgegeven. Na de uitleg van onze online quizmaster worden de deelnemers in teams verdeeld. Daarna ga je met je eigen team in vergadering en proberen jullie samen de opdrachten te voltooien. Samenwerking en goed overleg zijn de sleutel tot succes voor deze quiz en daarom is deze online quiz een zeer geschikte teambuildingsactiviteit.  
 
Na iedere tv-quizronde komen alle teams weer bijeen in de hoofdruimte voor de tussenstand en het gezamenlijke onderdeel waarbij het Miljoenenjacht koffertjesspel wordt gespeeld. Dit is een bonusronde waar sommige teams die wat achterstand hebben opgelopen in de puntentelling, weer een kans krijgen om het gat te dichten.  
 
Uiteraard is het mogelijk om de quiz te personaliseren met eigen vragen en opdrachten. Hiervoor dienen jullie zelf vragen te verzinnen die gaan over bijvoorbeeld jubilarissen, mooie anekdotes, kernwaarden, collega’s of thema’s die op dit moment spelen binnen het bedrijf/team. Je kunt het zo hilarisch maken als je wilt! Aan het einde van De Grote Online TV Quiz Show is er natuurlijk nog de bekendmaking van het winnende team. Onze quizmaster is er helemaal klaar voor!

Offerteaanvraag

Wil je je collega’s verrassen met een middag online quizzen? Neem contact met ons op voor meer informatie en vraag vrijblijvend een offerte aan. 

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Service en organisatie vanuit Uitjesbureau
  • Professionele quizmaster live op afstand
  • App met originele vragen en opdrachten
Prijs & Details

Vanaf 12 personen

1.5 uur

21.50,- vanaf prijs p.p. ex. BTW

Pers. Prijs
> 50 € 21,50 p.p. excl. BTW
20 - 49 € 24,50 p.p. excl. BTW

Onze eventmanager helpt graag!

038 – 76 000 82

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 507 beoordelingen klanten vertellen