Gamification: Onboarding Scenario Zwolle

» Uitje » Gamification-onboarding-scenario-zwolle

gamification

Wat is een leuke manier om nieuwe medewerkers kennis te laten maken met de organisatie? Kies voor deze Gamification Onboarding training in Zwolle! Middels het uitvoeren van opdrachten en het beantwoorden van vraagstukken zullen de nieuwe medewerkers op een originele wijze kennis maken met zaken die spelen binnen de organisatie. Laat je inspireren en til de teambuilding naar een hoger level! 

Inclusief

  • Professionele presentator/coach 
  • Beeld- en spelmaterialen van hoge kwaliteit  
  • Prijsuitreiking 
  • Geschikt voor elke locatie 
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

2 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

038 – 76 000 82

Stuur ons een bericht

Onboarding voor nieuwe medewerkers | Onboarding Game Zwolle

Tijdens dit personeelsuitje in Zwolle maken nieuwe medewerkers op een leuke manier kennis met het bedrijf. Het is belangrijk dat nieuwe collega's op een comfortabele manier welkom worden geheten binnen een nieuw team. In grote organisaties werken vaak veel mensen en dat kan nogal overweldigend zijn als je net nieuw bent. Tijdens deze teambuilding gamification maken nieuwe medewerkers op een unieke manier kennis met elkaar en met het bedrijf.

Wat kun je verwachten van het Gamification Onboarding Scenario Teamuitje in Zwolle?

Tijdens deze zakelijke training in Zwolle ligt de nadruk op het verwelkomen van nieuwe medewerkers. Zij maken op een originele en interactieve wijze kennis met het bedrijf en hun nieuwe collega's. Op een tablet komen verschillende uitdagende opdrachten en vragen voorbij. Denk bijvoorbeeld aan kennisvragen over het bedrijf, een persoonlijk bericht van de CEO en opdrachten over de kernwaarden van de organisatie. Ook zullen er verschillende foto- en video opdrachten langskomen. Op deze manier maken de nieuwe medewerkers op een unieke manier kennis met het bedrijf en de collega’s waar zij mee gaan samenwerken. Uit ervaring weten wij dat dit ontzettend goed werkt voor de teambuilding!

Offerteaanvraag

Wil je jouw nieuwe medewerkers ook zo’n mooi en uniek ontvangst geven in Zwolle? Kies voor onze Onboaring Scenario game en zorg voor een goede eerste indruk van de organisatie. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan. 

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Professionele presentator/coach 
  • Beeld- en spelmaterialen van hoge kwaliteit  
  • Prijsuitreiking 
  • Geschikt voor elke locatie 
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

2 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

038 – 76 000 82

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen