Geniet van Cultureel Zwolle

» Uitje » Geniet-van-cultureel-zwolle

arrangement teambuilding

Tijdens dit culturele arrangement in Zwolle leer je samen met je collega’s deze oude Hanzestad in al haar glorie kennen. Je leert over de geschiedenis en cultuur van Zwolle. Jullie wandelen met een stadsgids door het mooie, oude centrum van Zwolle en komen langs prachtplekken als de Sassenpoort, de Peperbus, de Grote of St. Michaëlskerk en mooie grachten als de Thorbeckegracht en de Potgietersingel. We pikken nog een museum mee en na het museumbezoek volgt er een overheerlijke lunch. Daarna is het tijd voor een van onze uitdagende stadsspellen 

Inclusief

  • Professionele spelleider en gids
  • Een tablet en spelmateriaal per team
  • Lunch
  • Toegang museum
  • Prijsuitreiking
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

8 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

038 – 76 000 82

Stuur ons een bericht

Ontdek Hanzestad Zwolle tijdens een dag arrangement

Dit culturele teamuitje in Zwolle kun je zo spannend of ontspannend maken als je wil. Ontdek Zwolle samen met je collega's. Geniet van de pracht en praal die de oude Hanzestad te bieden heeft. Leer de geschiedenis van de stad kennen. De stadsgids neemt je mee langs de bezienswaardigheden en weet daar bijzondere verhalen over te vertellen. Na de wandeling, een museumbezoek en de lunch is het tijd voor een uitdagend stadsspel!

Hoe ziet het bedrijfsuitje Geniet van Cultureel Zwolle eruit?  

Tijdens dit culturele bedrijfsuitje mag een museumbezoek natuurlijk niet ontbreken! Zo kunnen we bijvoorbeeld naar Museum de Fundatie, het belangrijkste kunstmuseum van Zwolle waar ook werk van bijvoorbeeld Picasso, Mondriaan en Van Gogh hangt. Of een museum als Het Historisch Centrum Overijssel, waar je de geschiedenis van de provincie leert kennen. Zwolle heeft verschillende interessante musea. Na het museumbezoek is het tijd voor een fijne lunch in een gezellige horecalocatie in het centrum van Zwolle. Wanneer de lunch klaar is staat de spelleider klaar om de introductie en speluitleg te geven voor het stadsspel. Kies een van onze vele verschillende stadsspellen, zoals de altijd uitdagende Wie is de Mol Game, de spannende Escape City of het culturele stadsspel Geheimen van Zwolle. Tijdens een citygame ga je in teams het centrum van Zwolle in om opdrachten uit te voeren. De opdrachten variëren van kennisvragen tot foto – en video opdrachten die je in teamverband moet uitvoeren. Een spannende én ontspannende teambuilding dag!

Offerteaanvraag

Onze arrangementen kun je geheel naar wens samenstellen. Laat ons je wensen weten en wij gaan voor jullie aan de slag om het perfecte bedrijfsuitje te organiseren. Dit culturele arrangement kan ook uitgebreid worden met een diner of borrel. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Professionele spelleider en gids
  • Een tablet en spelmateriaal per team
  • Lunch
  • Toegang museum
  • Prijsuitreiking
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

8 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

038 – 76 000 82

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen