Vergaderen en Stadsspel in Zwolle

» Uitje » Vergaderen-en-stadsspel-in-zwolle

arrangement teambuilding

Een zakelijk en ontspannend arrangement in Zwolle. De perfecte combinatie van werk en plezier. De ochtend begint zakelijk met de mogelijkheid tot vergaderingen en workshops. In de middag is er lol, gezelligheid en ontspanning tijdens een stadsspel in het prachtige oude centrum van Zwolle. Dit arrangement is geheel naar wens samen te stellen. Onze ruime keuze aan citygames maakt dit arrangement voor iedereen leuk! 

Inclusief

 • Vergaderlocatie  
 • Lunch   
 • Mini-versnapering voor onderweg  
 • Gratis poncho's bij minder goed weer  
 • Beeld- en spelmaterialen van hoge kwaliteit  
 • Prijsuitreiking 
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

8 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

038 – 76 000 82

Stuur ons een bericht

Vergaderen met actief stadsspel in Zwolle

Sluit je zakelijke meeting af met een leuk en actief bedrijfsuitje in Zwolle! Het kan met dit populaire arrangement. Heb je de hele ochtend strak in het pak moeten luisteren naar nieuwe plannen, agendapunten en eindeloze talks van het management? Dan ben je vast toe zijn aan een middag met wat meer pit en activiteit. Speel na de lunch een spannend stadsspel zoals Wie is de Mol of Escape City. Ga de uitdaging aan en win door goed samen te werken met je team. Een ideaal arrangement voor de teambuilding! 

Wat kun je verwachten van deze dag in Zwolle?

Jij en je collega’s beginnen de dag met het zakelijke gedeelte. Dit kan georganiseerd worden op jullie eigen locatie of in een horecalocatie in het centrum van Zwolle, waar jullie een aparte ruimte ter beschikking hebben. Na de vergadering of zakelijke bijeenkomst serveren wij een uitgebreide lunch. Hiermee kunnen de deelnemers zich opladen voor het middagprogramma en daar kunnen jullie de energie goed voor gebruiken! 

Na de lunch staat de spelleider klaar voor een uitgebreide speluitleg. Afhankelijk van welk stadsspel er is gekozen gaan jullie in teams de stad in om verschillende opdrachten te voltooien. Ieder team gaat op pad met een tablet die wordt aangestuurd door GPS. Hierdoor weet je precies waar je heen moet en kan de spelleiding ook altijd zien waar jullie je bevinden. Met onze jarenlange ervaring, maken wij jullie personeelsuitje in Zwolle graag tot een succes. 

Offerteaanvraag

De dag is geheel naar wens samen te stellen. Een vergadering en daarna een stadsspel naar keuze. Een uitgebreide lunch, borrel, diner of dat allemaal: alles is bespreekbaar om er voor jouw bedrijf een fantastische dag in Zwolle van te maken waar nog lang over nagepraat wordt! 

Offerte Aanvragen

Inclusief

 • Vergaderlocatie  
 • Lunch   
 • Mini-versnapering voor onderweg  
 • Gratis poncho's bij minder goed weer  
 • Beeld- en spelmaterialen van hoge kwaliteit  
 • Prijsuitreiking 
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

8 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

038 – 76 000 82

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 492 beoordelingen klanten vertellen