Gamification: Walk the Talk Zwolle

» Uitje » Walk-the-talk-gamification-zwolle

gamification training

Het bedrijfsuitje Walk The Talk in Zwolle is het ideale teamuitje waar entertainment en training samenkomen. Laat je personeel op een unieke manier kennis maken met de missie, visie en kernwaarden van jouw organisatie. Dit teamuitje is een business-game waarbij de teambuilding naar een hoger niveau wordt getild. Tijdens deze game ga je in teams van 3 tot 5 personen het mooie, oude centrum van Zwolle in, waar je samen zoveel mogelijk creatieve en uitdagende opdrachten moet voltooien.  

Inclusief

  • Persoonlijk intake gesprek
  • Begeleiding door een gecertificeerde trainer/coach
  • Originele afsluitende presentatie
  • Prijsuitreiking
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

3.5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

038 – 76 000 82

Stuur ons een bericht

Leer het bedrijf kennen tijdens Gamification Walk The Talk in Zwolle

Tijdens het bedrijfsuitje Walk the Talk worden de deelnemers flink op de proef gesteld. Wat weet je eigenlijk van de missie, visie en kernwaarden van het bedrijf? Dit is een uitdagend uitje voor zowel de doorgewinterde oude rotten in het vak als voor de nieuwe medewerkers. In groepen van 3 tot 5 personen gaan jullie het historische centrum van Zwolle in met een tablet en plattegrond. De tablet wordt aangestuurd via een GPS-signaal. Onderweg komen jullie verschillende obstakels en opdrachten tegen. Alle input wordt vastgelegd, denk aan foto-en video opdrachten, quizvragen over de organisatie en natuurlijk over de prachtige Hanzestad Zwolle. Dit actieve teambuilding uitje combineert leren met plezier maken!  

Wat kun je verwachten van Gamification Walk The Talk in Zwolle?

De deelnemers verzamelen op de afgesproken locatie in Zwolle. Na een korte, heldere introductie worden de teams bekendgemaakt en dan gaan we van start! Er wordt dan nog met geen woord gerept over de kernwaarden. Dat komt allemaal terug in de interactieve game. De tablets worden uitgereikt en dan ga je met je team op pad. Het enige dat je weet, is dat je zo snel mogelijk naar het eerste punt moet dat verschijnt op de kaart in de tablet. Onderweg wordt al gauw duidelijk wat de bedoeling is. Welke kernwaarden hebben we eigenlijk? Hoe kunnen we die verzamelen en wat moeten we doen om deze te voltooien? Deze vragen spoken voor de komende twee uur door je hoofd. De kernwaarden zijn belangrijk voor de organisatie, maar wat versta jij daar nou onder? Als individu en als team? Dit leg je vast in verschillende foto/video opdrachten die jullie onderweg tegenkomen. Creativiteit loont hierbij! De begeleiding ziet in het systeem alle informatie binnenkomen en houdt te allen tijde in de gaten waar de teams zich bevinden. 

De tijd tikt onverbiddelijk door en als de tijd op is keer je terug naar de startlocatie. Daar zie je hoe iedereen het ervan heeft afgebracht. Met een coach die is gespecialiseerd in verandertrajecten binnen organisaties gaan we uitgebreid reflecteren. Er is geen juist antwoord, maar we willen de discussie starten. We willen dat de kernwaarden gaan leven binnen jouw groep. Als dat lukt is het doel van de dag geslaagd!

Nu ben je natuurlijk erg nieuwsgierig naar een paar voorbeelden, dus hierbij een klein tipje van de sluier: 

  • Missie en principes vormen samen de visie voor een bedrijf. Welke van de twee is volgens jullie de meest belangrijke en waarom? 
  • Wat versta jij onder kernwaarden en waarom? Vertel je verhaal in een videoboodschap van maximaal 30 seconden 

Offerteaanvraag

Wil je jouw medewerkers bewuster maken van de kernwaarden van jullie organisatie? Kies voor onze Gamification: Walk the Talk in Zwolle om je personeel op een unieke en interactieve manier kennis te laten maken met je bedrijf. Dit bedrijfsuitje wordt geheel naar wens en op maat voor jullie samengesteld. Locatie, lunch vooraf, diner of borrel achteraf: alles is bespreekbaar! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Persoonlijk intake gesprek
  • Begeleiding door een gecertificeerde trainer/coach
  • Originele afsluitende presentatie
  • Prijsuitreiking
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

3.5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

038 – 76 000 82

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 492 beoordelingen klanten vertellen