Zeskamp Zwolle

» Uitje » Zeskamp-zwolle

arrangement sportief strand

Een gezellig en actief teamuitje in Zwolle! Til de teambuilding met je collega's naar een hoger niveau door verschillende activiteiten met elkaar te ondernemen. Bij de Zeskamp draait het om elkaar beter te leren kennen. In teams strijden jij en je collega’s op een speelse en sportieve manier voor de winst. Wie is de grote durfal van het team en wie ontpopt zich als ware leider? Wie heeft er onontdekte kwaliteiten? Ontdek het tijdens zes sportieve spelrondes in Zwolle! 

Inclusief

  • Professionele instructeurs 
  • Zes actieve/ sportieve spellen 
  • BBQ op locatie
  • Prijsuitreiking 
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

038 – 76 000 82

Stuur ons een bericht

Zeskamp in Zwolle, de perfecte teambuilding dag!

Een perfecte teambuilding dag die in het teken staat van sportiviteit, samenwerken en plezier. Dit arrangement in en/of rondom Zwolle bestaat uit een verscheidenheid aan spellen. Spellen die een beroep doen op mentale vaardigheden, maar ook spellen die een bepaald uithoudingsvermogen vereisen. Ken jij de sterke en zwakke punten van je collega's? Daar kom je achter tijdens dit bedrijfsuitje in Zwolle. Vorm samen het ultieme dreamteam en versla je collega’s! Geschikte locaties voor de zeskamp zijn bijvoorbeeld de Agnietenplas, de Wijthmenerplas of Park Aa-landen, maar mocht je voorkeur hebben voor een andere locatie dan is dat natuurlijk ook mogelijk.

Wat kun je verwachten van de Zeskamp in Zwolle?

Een heerlijk actief uitje in Zwolle! De deelnemers worden welkom geheten door de spelleider op de door jullie gekozen locatie. De spelleider legt de spellen uit en maakt de teams bekend. De teams strijden tegen elkaar om zoveel mogelijk punten binnen te halen. Deze dag kunnen jullie geheel naar eigen wens invullen. Zo is er bijvoorbeeld ook de mogelijkheid om lunch, borrel of diner bij te boeken. Zo maak je er een compleet arrangement van. Alles is bespreekbaar. Wij bieden diverse leuke en sportieve spelrondes, zoals beachvolleybal, waterrace en mega twister. Naast deze spellen bieden wij natuurlijk ook andere spellen aan om de 6 verschillende rondes mee in te vullen. Er is keuze uit de volgende sportieve spellen voor de zeskamp: 

– Beachvolleybal
– Beach soccer
– Knotshockey
– Hindernisbaan + vuur maken
– Skippybalrace
– Reuze Jenga XL
– Tug of war
– Waterrace
– Mega twister (5×5 meter)
– Katapult bouwen
– Lacrosse
– Bamboe toren
– Ultimate frisbee
– Beachtennis
– Tjoekbal 

Offerteaanvraag

Zeskamp is een gezellig en actief teambuilding uitje in Zwolle of omgeving! Interesse? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan. Dit bedrijfsuitje wordt door heel Nederland aangeboden.

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Professionele instructeurs 
  • Zes actieve/ sportieve spellen 
  • BBQ op locatie
  • Prijsuitreiking 
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

038 – 76 000 82

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 492 beoordelingen klanten vertellen