Beleef samen de top teamuitjes in Zwolle 2024!

teamuitje Stadsspel Zwolle

Zoek je een uniek teamuitje in Zwolle? Ontdek dan de verschillende bedrijfsuitjes die de oude Hanzestad te bieden heeft! Van een duik in de rijke geschiedenis met ‘Geniet van Cultureel Zwolle’, een innovatieve teamuitdaging met het ‘Virtual Reality Dinerspel’, een intrigerende mollenjacht in ‘Ontdek de Mol in Zwolle’, tot een spannende onderwereldervaring met ‘Penoze Zwolle’. Hieronder lichten we vier fantastische teambuilding-ervaringen uit die jouw team gegarandeerd een onvergetelijke dag bezorgen.

Geniet van cultureel Zwolle

Geniet van Cultureel Zwolle

Laat je team de rijke geschiedenis van Zwolle ontdekken met het bedrijfsuitje ‘Geniet van Cultureel Zwolle’. Onder leiding van een stadsgids verken je de prachtige Hanzestad, bezoek je iconische bezienswaardigheden zoals de Sassenpoort en de Peperbus, en geniet je van een museumbezoek. Na een heerlijke lunch is het tijd voor een uitdagend stadsspel, zoals de altijd spannende Wie is de Mol Game of het culturele Geheimen van Zwolle. Een dag vol cultureel genot en teambuilding!

Virtual Reality Dinerspel

Voor een unieke ervaring biedt het ‘Virtual Reality Dinerspel’ in Zwolle de perfecte mix van plezier en teamwork. Strijd met je collega’s als Avatars in verschillende virtuele spellen, van een escape room tot een potje pictionary op de top van de Mount Everest. Terwijl je de uitdagingen aangaat, geniet je van een heerlijk diner in het historische centrum. Dit dinerspel bevordert hechte samenwerking en goede communicatie, wat essentieel is om als team te zegevieren in de virtuele wereld.

Ontdek de mol Zwolle bedrijfsuitje

Ontdek de mol Zwolle

Voor een spannend bedrijfsuitje waar niemand te vertrouwen is, is ‘Ontdek de Mol in Zwolle’ de juiste keuze. Ieder team heeft een Mol die stiekem de boel saboteert, en het doel is om deze Mol te ontmaskeren. Terwijl je verschillende opdrachten in het centrum van Zwolle uitvoert, moet je alert blijven en je collega’s nauwlettend observeren. Lef, gevoel voor humor, creativiteit en mensenkennis zijn de sleutels tot succes. Aan het einde van het spel worden prijzen uitgereikt aan het beste team en de beste Mol. Durf jij de uitdaging aan?

Penoze teamuitje stadsspel Zwolle

Penoze misdaadspel Zwolle

Stap in de bikkelharde Zwolse onderwereld met het spannende teamuitje ‘Penoze Zwolle’. Jij en je collega’s raken verstrikt in een drugsdeal en moeten een grote partij drugs smokkelen om aan de situatie te ontsnappen. In teams probeer je van de drugs af te komen, terwijl je de spanning en sensatie van echte drugscriminelen ervaart. Het doel? Ontdek wie de nieuwe koning of koningin van de onderwereld in Zwolle wordt! Een enerverende dag vol spanning, strategie en teambuilding.

Kies het arrangement dat het beste bij jouw team past en beleef samen een dag vol plezier, uitdaging en teambuilding in Zwolle! Versterk de banden, creëer mooie herinneringen en laat je team nog lang napraten over deze unieke ervaringen. De charme van Zwolle gecombineerd met de diverse teambuilding-activiteiten maken het plaatje compleet. Maak van jullie bedrijfsuitje in Zwolle een onvergetelijk avontuur!

8.4
Reviews 507 beoordelingen klanten vertellen