Bedrijfsfeest Machtig Marrakech – 1001 nachten Zwolle

» Uitje » Bedrijfsfeest-machtig-marrakech-1001-nachten-zwolle

arrangement bedrijfsfeest

Waan je in Oosterse sferen tijdens dit unieke Machtig Marrakech bedrijfsfeest in Zwolle! Voor één avond wordt Zwolle omgetoverd in het betoverende Marrakech. Het zal je aan niks ontbreken op dit heerlijke bedrijfsuitje. Denk aan de aankleding, heerlijke hapjes, drankjes en live entertainment. Wij regelen het allemaal. Eet, drink, geniet en dans op deze avond de sterren van de hemel samen met je collega's. 

Inclusief

 • Uitnodigingen in stijl
 • Fotograaf
 • Aankleding van locatie
 • Entertainment
 • Licht en Geluid
 • Onbeperkt Hollandse bar
 • Diner of buffet
Prijs & Details

Vanaf 75 personen

5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

038 – 76 000 82

Stuur ons een bericht

Bedrijfsuitje Machtig Marrakech in Zwolle 

Tijdens dit unieke bedrijfsuitje verandert Zwolle voor heel even in het sprookjesachtige Marrakech. De parel van het Oosten is voor even De Parel van het Atlasgebergte tijdens dit personeelsuitje. Alles wordt voor dit unieke feest omgetoverd alsof dit bedrijfsuitje echt in Marrakech plaatsvindt. Denk hierbij aan smalle steegjes, kleurrijke kraampjes en buikdanseressen.

Wat kun je verwachten tijdens het bedrijfsuitje Machtig Marrakech in Zwolle?  

Jij en je collega’s worden welkom geheten bij een locatie in het prachtige oude centrum van Zwolle, maar dat ben je heel snel vergeten. Je waant je gelijk in de Rode Stad, zoals één van de bijnamen van Marrakech luidt. Marrakech staat bekend om het heerlijke eten, de gastvrijheid en kleur! Bij aankomst worden jullie enthousiast verwelkomd door de Sultan en zijn harem. Bij de ontvangst krijgen jij en je collega’s een heerlijk drankje aangeboden, waarna jullie alle indrukken even rustig tot je kunnen nemen. Wanneer het gezelschap compleet is kan het feest beginnen! De hele avond staat er een uitgebreid drank-assortiment ter beschikking. De hoge temperatuur en droogte maakt dorstig! En als ook de lekkere trek begint te komen: de chefs hebben een overheerlijk diner verzorgd. Daar kun je van genieten terwijl de marktlui jullie proberen te betoveren met unieke acts. 

Wanneer het diner wordt afgeruimd is er genoeg tijd om te ontdekken wat Marrakech allemaal te bieden heeft. Durf jij kennis te maken met een waarzegster die jouw toekomst weet te voorspellen? Of durf jij het aan om op de foto te gaan met de buikdanseres en haar reuzenpython? Pak een les buikdansen mee en verras je collega's met jouw verborgen talenten. Tijdens dit unieke bedrijfsuitje Machtig Marrakech kun je het allemaal meemaken! 

Ben je even toe aan wat meer rust en wil je even bijkomen van alle hectiek op het plein? Relax dan op een Oosters hemelbed vol met zachte kussens en geniet van een heerlijk kopje typisch Marokkaanse appelthee of lurk aan de waterpijp. Het gezellige en warme kaarslicht laat je ontspannen waardoor je straks weer helemaal opgeladen en uitgerust bent. Een ontspannen bedrijfsuitje vol genot en verleidingen!

Offerteaanvraag

Ruil Hanzestad Zwolle een avond in voor de Rode Stad Marrakech tijdens dit unieke bedrijfsuitje! Beleef samen met je collega's een fantastische avond in Oosterse sferen. Dit bedrijfsfeest is geheel op maat samen te stellen en kan plaatsvinden op elke gewenste locatie. Interesse? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Offerte Aanvragen

Inclusief

 • Uitnodigingen in stijl
 • Fotograaf
 • Aankleding van locatie
 • Entertainment
 • Licht en Geluid
 • Onbeperkt Hollandse bar
 • Diner of buffet
Prijs & Details

Vanaf 75 personen

5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

038 – 76 000 82

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen