Summer Dream Party in Zwolle

» Uitje » Summer-dream-party-wit-is-it-in-zwolle

bedrijfsfeest

Wil je voor jouw bedrijf een ontspannen en zomers teamuitje in Zwolle organiseren? Dan is de Summer Dream Party hét perfecte uitje om samen met je collega’s te eten, te drinken, te dansen en elkaar beter te leren kennen! Geen idee hoe je dat moet organiseren? Maak je geen zorgen: wij nemen je graag die zorgen uit handen, zoals bijvoorbeeld het verzorgen van de locatie, de aankleding, het diner, drinken en live entertainment. Met het bedrijfsfeest Summer Dream Party waan je je voor een avond in een compleet andere wereld waar alles mogelijk is! Neem contact met ons op voor een geweldig feest in Zwolle!  

Inclusief

 • Aankleding
 • Fotograaf
 • Entertainment
 • DJ / Live muziek
 • Onbeperkt Hollandse bar
 • Dinerbuffet en hapjes
Prijs & Details

Vanaf 75 personen

5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

038 – 76 000 82

Stuur ons een bericht

Boek het unieke themafeest Summer Dream Party in Zwolle 

Wil je een uniek themafeest in Zwolle organiseren voor jou en je collega's waar jong en oud van genieten? Tijdens het personeelsfeest Summer Dream Party in Zwolle brengen we jullie weer even terug in de tijd. Beleef een tweede of misschien wel derde jeugd voor één avond. Desgewenst kun je ook een thema aan de avond vastplakken zoals een dresscode of een filmthema, laten we het bijvoorbeeld Zwollywood noemen!

Wat kun je verwachten tijdens de Summer Dream Party in Zwolle?

Dit bedrijfsuitje wordt geheel naar wens op maat samengesteld en door ons georganiseerd. De locatie, styling, hapjes en alles wat je maar kunt bedenken: daar hoef jij je hoofd niet over te breken. Bij de aankomst in een gezellige horecalocatie in het centrum van Zwolle ontvangen jij en je collega’s de eerste drankjes. Jullie worden begeleid naar The White Lounge waar een overheerlijk dinerbuffet klaarstaat. Dan heb je nog ook lekker de tijd om gezellig met je collega’s bij te praten. Zodra iedereen zich heeft gelaafd en gespijsd aan al het lekkers neemt de live-DJ de avond over en kunnen de voetjes van de vloer! Samen met diverse live acts zal de DJ voor een geweldig optreden zorgen. Laat je gaan op de fijne muziek en ontdek wie de John Travolta of Olivia Newton John van Zwollywood is! Even geen zin meer om te dansen? In de The White Lounge ben je welkom.Dit wordt een onvergetelijk bedrijfsfeest waar nog lang over nagepraat zal worden!   

Offerteaanvraag

Dit bedrijfsfeest kunnen wij geheel op maat samenstellen. Heb je zelf een locatie, een bepaalde DJ of artiest in gedachte? Of wil je de avond van een leuk thema voorzien? Alles is bespreekbaar, want het is tenslotte jullie avond! Wij kunnen ook samen locaties bezoeken en meedenken over het menu. Interesse in dit spectaculaire bedrijfsfeest? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Offerte Aanvragen

Inclusief

 • Aankleding
 • Fotograaf
 • Entertainment
 • DJ / Live muziek
 • Onbeperkt Hollandse bar
 • Dinerbuffet en hapjes
Prijs & Details

Vanaf 75 personen

5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

038 – 76 000 82

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 507 beoordelingen klanten vertellen