Weekendarrangement voor bedrijven in Zwolle

» Uitje » Bedrijfsweekend-in-zwolle

arrangement teambuilding

Tijdens dit weekendarrangement in Zwolle combineer je samen met je collega’s het nuttige met het aangename. Een weekend dat in het teken staat van sociaal, zakelijk, teambuilding, maar vooral plezier. Zo kun je bijvoorbeeld een vergadering plannen, maar daarnaast ook een leuk stadsspel spelen. Leer je collega’s beter en bovendien eens op een heel andere manier kennen tijdens een weekend weg! 

Inclusief

 • Hotelovernachting 
 • Vergaderlocatie 
 • Beeld- en spelmaterialen 
 • Professionele spelleider 
 • Ontbijt en/of lunch 
 • Prijsuitreiking 
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

24 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

038 – 76 000 82

Stuur ons een bericht

Een weekend weg met je collega’s in Zwolle

Is er grote drukte op het werk en wil je even die druk van de ketel halen? Dan is dit het perfecte bedrijfsuitje in Zwolle waarbij je het nuttige met het aangename combineert. Staat er bijvoorbeeld een vergadering op de planning, maar willen jullie ook genieten van vrije tijd samen en een stukje teambuilding kweken? Met dit arrangement combineer je die twee zaken. Het hele weekend staat in het teken van het samenzijn met collega's. Wil je elkaar beter leren kennen en eens in een andere setting meemaken? Dan is dit arrangement perfect geschikt voor jullie! Geniet van een dinerspel, een teamuitje op het water of een spannend stadsspel. Daarnaast moet er ook gewerkt worden en daarvoor is natuurlijk ook tijd voor vrijgemaakt.

Wat kun je verwachten tijdens dit weekendarrangement voor bedrijven in Zwolle?

Je kunt het programma zo druk of zo rustig maken als je wil, maar teambuilding en een leuke tijd met elkaar hebben staan centraal tijdens dit weekendarrangement in Zwolle. Speel bijvoorbeeld op vrijdagavond een spannend dinerspel naar keuze. Wil je na het dinerspel nog even ontspannen met je collega’s? Dat kan bijvoorbeeld tijdens een boottocht. Geniet al dobberend over de grachten van Zwolle en van het prachtige uitzicht over het historische centrum. 

 De volgende dag staat er weer een druk programma op de planning, dus gaan jullie van de borrelboot door naar het hotel om een goeie nachtrust te pakken. Natuurlijk staat het de liefhebbers vrij om nog een drankje nuttigen in een van de vele gezellige cafés die het gezellige centrum van Zwolle rijk is. Houd er wel rekening mee dat er zaterdagochtend wellicht een zakelijke bijeenkomst op de planning staat. Die vergadering kan plaatsvinden in een vergaderruimte van het hotel, een horecalocatie of bij jullie op kantoor. 

Na een ochtend vergaderen zullen jullie vast toe zijn aan wat frisse lucht en een actief spel. Daarom staat er een bijvoorbeeld een Canal Escape op de planning. Samen met je team ga je dan per sloep het water op. Lukt het jullie om als eerste de uitweg te vinden van de escape room op het water? Wil je liever een ander stadsspel spelen? Denk bijvoorbeeld aan ‘Wie is de Mol’, ‘Monopoly Streets’ of ‘Escape City’.   

Offerteaanvraag

Dit bedrijfsweekend in Zwolle kan geheel naar jullie wensen worden samengesteld. Alles is bespreekbaar. Wil je meer informatie ontvangen over de mogelijkheden voor dit arrangement? Neem dan contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Offerte Aanvragen

Inclusief

 • Hotelovernachting 
 • Vergaderlocatie 
 • Beeld- en spelmaterialen 
 • Professionele spelleider 
 • Ontbijt en/of lunch 
 • Prijsuitreiking 
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

24 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

038 – 76 000 82

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen