Borrelboot & Ontdek de Mol Dinerspel in Zwolle

» Uitje » Borrelboot-ontdek-de-mol-dinerspel-in-zwolle

arrangement rondvaart

Wil je tijdens het bedrijfsuitje genieten van een rondvaart over de prachtige Zwolse wateren, maar daarbij ook nog lekker eten, borrelen én een uitdagend en spannend spel spelen? Kies dan voor het arrangement Borrelboot met Ontdek de Mol Dinerspel in Zwolle. Wij bieden een compleet verzorgd dag arrangement vol uitdaging, gezelligheid, lekker eten en samenwerking.

Inclusief

 • Professionele begeleiding en entertainer
 • Borrelboot met schipper (1 uur)
 • Onbeperkte drankjes uit Hollandse Bar (1 uur)
 • Spelmaterialen van hoge kwaliteit
 • Uitgebreid driegangendiner
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

038 – 76 000 82

Stuur ons een bericht

Een rondvaart door Zwolle inclusief spannend dinerspel 

Rond borreltijd stap je samen met je collega's in onze gezellige borrelboot voor een rondvaart door de mooie grachten van Zwolle. Denk bijvoorbeeld aan de Willemsvaart, Het Almelo’s Kanaal, De Achtergracht en natuurlijk de Stadsgracht. De rondvaart duurt een uur en de leukste en de mooiste geheimen van Zwolle zullen zich aan je ontvouwen. Je gaat plekken zien die je vanaf de wal misschien wel nooit had ontdekt. Een fijner begin van het teamuitje is nauwelijks denkbaar. Na de vaartocht stappen jullie weer aan wal en dan gaat dit teamuitje in Zwolle pas echt beginnen!

Wat kun je verwachten van de Borrelboot en Dinerspel Ontdek de Mol in Zwolle?  

Na de boottocht is het tijd voor wat meer spanning. In een gezellige horecalocatie in het centrum van Zwolle heet de spelleider jullie hartelijk welkom. Het is nu tijd voor het Ontdek de Mol dinerspel. Terwijl iedereen geniet van het overheerlijke diner zit er in elk team een Mol aan tafel die de opdrachten probeert te saboteren. Werkelijk niemand is te vertrouwen! Lukt het jou om de Mol binnen je team te ontmaskeren? De rondes van het spel worden tussen de gangen door gespeeld.  

 Voorafgaand aan het uitje worden de Mollen door ons benaderd en krijgen zij alle ins en outs van de opdrachten. Hierdoor weten ‘De Molle van Zwolle’ precies welke opdrachten zij kunnen saboteren. Aan het einde van de avond worden de Mollen bekend gemaakt en worden de Molstreken gedeeld. Heb je je in de luren laten leggen of had je de juiste Mol tijdig in de smiezen? Na het dessert volgt de prijsuitreiking waarbij de winnaars in het zonnetje worden gezet.

Offerteaanvraag

Wil je een spannend dinerspel combineren met een ontspannen rondvaart over de schitterende grachten van Zwolle? Kies dan voor dit arrangement Borrelboot met Ontdek de Mol Dinerspel. Wij helpen heel graag om het perfecte uitje voor jouw bedrijf te organiseren. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Optioneel:

 • Uit te breiden met extra borrelhapjes
 • Livemuziek
 • Gids aan boord die jullie alles vertelt over een onderwerp
Offerte Aanvragen

Inclusief

 • Professionele begeleiding en entertainer
 • Borrelboot met schipper (1 uur)
 • Onbeperkte drankjes uit Hollandse Bar (1 uur)
 • Spelmaterialen van hoge kwaliteit
 • Uitgebreid driegangendiner
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

038 – 76 000 82

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen