Online Pubquiz Zwolle

» Uitje » Online-pubquiz-zwolle

online quiz

Hebben jullie geen tijd om samen te zijn en wil je toch een leuk bedrijfsuitje op afstand organiseren met je collega's? Dat kan tijdens de Online Pubquiz. Dit bedrijfsuitje kan je vanaf elke locatie spelen. Een laptop en internetverbinding zijn voldoende. Iedere deelnemer doet mee vanuit zijn of haar eigen locatie. Ontdek hoe het is gesteld met jouw algemene kennis tijdens de Online Pubquiz!

Inclusief

  • Een online quizmaster 
  • Pubquiz app met originele vragen en opdrachten 
  • Mogelijkheid tot een eigen vragenronde 
  • Virtuele prijsuitreiking 
  • Online verbinding
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

1.5 uur

21.50,- vanaf prijs p.p.

Pers. Prijs
> 50 € 21,50 p.p. excl. BTW
20 - 49 € 24,50 p.p. excl. BTW

Onze eventmanager helpt graag!

038 – 76 000 82

Stuur ons een bericht

Gezellige Pubquiz op afstand met je collega’s in Zwolle 

Zijn jij en je collega’s op zoek naar een leuke vorm van online teambuilding? Met het virtuele bedrijfsuitje Online Pubquiz speel je samen met je collega's vanaf je eigen scherm. Dit bedrijfsuitje kun je dus spelen vanaf elke locatie op de wereld. Een laptop en een goed werkende internetverbinding volstaan. Tijdens de rondes van de quiz passeren verschillende onderwerpen de revue zoals bijvoorbeeld sport, wetenschap, politiek, geschiedenis en muziek. Hoe is het gesteld met jouw algemene kennis? Of die van je collega’s? Ontdek het tijdens dit online bedrijfsuitje!

Hoe werkt quizzen op afstand?

De deelnemers worden bij dit virtuele bedrijfsuitje welkom geheten in een Teams- of Zoom-meeting. De quizmaster geeft vanuit onze professionele studio een introductie en speluitleg. Na de uitleg starten we de speciale Online Pubquiz app en hierdoor zullen alle telefoons veranderen in controllers voor het spel. Weet jij wat de hoofdstad van Sri Lanka is? Hoeveel voetballers met snorren telde het basiselftal van Oranje in de EK-finale van 1988? Welke geboren Zwollenaar werd bekend met hits als ‘Saturday Night’? Het zijn zomaar wat voorbeeldvragen. Wil je een persoonlijk tintje geven aan de Pubquiz met vragen over het bedrijf of over een specifieke medewerker? Dat kan ook. Stuur je zelfbedachte vragen door en wij zorgen voor een persoonlijke ronde over jullie bedrijf of organisatie. Denk aan leuke weetjes, kennisvragen of foto – en videomateriaal. Na elke ronde maakt onze quizmaster de tussenstand bekend. Gaat jouw team er met de felbegeerde zege vandoor? Kom erachter tijdens dit leuke online teambuildingsuitje! Het winnende team wordt tijdens de virtuele prijsuitreiking uiteraard in het zonnetje gezet.  

Offerteaanvraag

Kies voor een online teambuilding uitje waarbij je plezier en gein met elkaar kunt hebben? Ga dan voor de Online Pubquiz. Ons team zal na de boeking alle technische uitleg goed met je doornemen, zodat op de dag zelf iedereen klaar is om de virtuele strijd met elkaar aan te binden. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan. Dit online teamuitje is door heel Nederland te boeken.

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Een online quizmaster 
  • Pubquiz app met originele vragen en opdrachten 
  • Mogelijkheid tot een eigen vragenronde 
  • Virtuele prijsuitreiking 
  • Online verbinding
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

1.5 uur

21.50,- vanaf prijs p.p. ex. BTW

Pers. Prijs
> 50 € 21,50 p.p. excl. BTW
20 - 49 € 24,50 p.p. excl. BTW

Onze eventmanager helpt graag!

038 – 76 000 82

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 507 beoordelingen klanten vertellen