Healthy Walk Together | Digital outdoor teamgame

» Uitje » Healthy-walk-together-zwolle

actief MVO teambuilding

Healthy Walk Together is een bedrijfsuitje op afstand. Dit teambuilding uitje kun je letterlijk vanaf elke locatie ter wereld spelen. Of je nou in Zwolle, Zanzibar, Zaandam of Zuid-Afrika bent: dat maakt niks uit. Iedere deelnemer wandelt individueel een eigen route in de omgeving waar hij of zij zich bevindt. Aan het einde van het spel is bekend wie de meeste stappen heeft gehaald en hiermee de meeste badges en punten heeft gescoord. Bij deze actieve teambuilding game moet je verplicht even weg vanachter je laptop of computer. En laten we eerlijk zijn: dat is ook weleens lekker!  

Inclusief

  • Speciale Healthy Walk Together app
  • Uitdagende hersenkrakers
  • Opdrachten en vragen personaliseren
  • Eindelijk even (tegelijk) weg vanachter de laptop/ computer
Prijs & Details

Vanaf 12 personen

1.5 uur

22.50,- vanaf prijs p.p.

Pers. Prijs
> 50 € 22,50 p.p. excl. BTW
30 - 49 € 24,50 p.p. excl BTW
12 - 29 € 750,00 excl. BTW (vast bedrag)

Onze eventmanager helpt graag!

038 – 76 000 82

Stuur ons een bericht

Healthy Walk Together | Een virtuele wandeling met teambuilding

Kun je niet iedereen bij elkaar krijgen omdat niet iedereen in Zwolle woont? Wil je toch een bedrijfsuitje organiseren? Dat kan! Tijdens de Healthy Walk Together staat teambuilding op afstand centraal. Iedere deelnemer downloadt de speciale Healthy Walk Together app op de smartphone. Vervolgens maakt iedereen vanaf hun eigen locatie tegelijk een wandeling. Het maakt dus echt niet uit of je thuis of op kantoor werkt, door de stad loopt of op een prachtig tropisch strand paradeert. Start de game in de app en loop het aangegeven aantal stappen (bijvoorbeeld 1000) om een digitaal slot te openen. De opdrachten gaan over het bedrijf of de organisatie waar je werkt en variëren van foto- en video-opdrachten, uitdagende hersenkrakers en meerkeuze vragen met diverse thema's.

Wat kun je verwachten van het virtuele teamuitje Healthy Walk Together?

Het spel kan van start gaan wanneer alle deelnemers de app hebben gedownload. Wil je de deelnemers een leuke boodschap meegeven vanuit het management? Er is een mogelijkheid om een filmpje toe te voegen waarin de leidinggevende iedereen welkom heet en een korte introductie geeft. Wanneer het spel van start gaat, gaan alle deelnemers naar buiten om een wandeling te maken. Iedere deelnemer kiest zijn of haar eigen route, want je bent dus niet gebonden aan een plek. Of je nou in Zwolle of Zuid-Korea bent is volstrekt onbelangrijk. Behalve dat als je in Zuid-Korea bent, je even de klok moet afstemmen met elkaar om op dezelfde tijd te lopen. Op deze manier creëer je op afstand verbinding tussen je medewerkers. Wij noemen dit virtuele teambuilding.
 

De app is gekoppeld aan de stappenteller op je telefoon en houdt exact bij of je al het benodigde aantal stappen hebt gezet. Heb je het stappendoel bereikt? Dan ontvang je een badge waarmee je een opdracht kunt openen. Na het openen van de opdracht zie je 1 of meerdere vragen, codes, puzzels of andere quizonderdelen verschijnen. Op deze manier loop je meerdere malen een bepaald aantal stappen waarna je een leuke opdracht krijgt. Het stappendoel is met ons af te stemmen. 

Wil je dit bedrijfsuitje verspreiden over meerdere dagen, zodat je medewerkers elke dag een flinke wandeling maken? Dat kan. Wandelen is tenslotte goed voor de mentale en fysieke gezondheid! De vragen en opdrachten kunnen ook afgestemd worden op het bedrijf. Hiermee komen de doelstellingen en waarden goed naar voren in de vragen, lay-out en opdrachten. 

Maak medewerkers milieubewuster en koppel een maatschappelijk verantwoord doel aan dit teamuitje op afstand. Dan is het een leuk idee om deelnemers onderweg zo veel mogelijk zwerfafval te laten opruimen. Daarmee kunnen zij bonuspunten verdienen! Dus hierdoor werk je met jouw bedrijf niet alleen aan de gezondheid van jou en je medewerkers, maar ook aan een betere en schonere wereld. Dan kent dit teambuildingsuitje sowieso alleen maar winnaars! 

Offerteaanvraag

Het team dat aan het einde van deze teambuilding game de meeste punten scoort is te zien op het leaderbord. Dit teamuitje is overal in Nederland te boeken. Durf jij deze sportieve strijd aan te gaan met je collega’s? Vraag dan nu een offerte aan!

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Speciale Healthy Walk Together app
  • Uitdagende hersenkrakers
  • Opdrachten en vragen personaliseren
  • Eindelijk even (tegelijk) weg vanachter de laptop/ computer
Prijs & Details

Vanaf 12 personen

1.5 uur

22.50,- vanaf prijs p.p. ex. BTW

Pers. Prijs
> 50 € 22,50 p.p. excl. BTW
30 - 49 € 24,50 p.p. excl BTW
12 - 29 € 750,00 excl. BTW (vast bedrag)

Onze eventmanager helpt graag!

038 – 76 000 82

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 507 beoordelingen klanten vertellen