Waterproeverij in Zwolle

» Uitje » Waterproeverij-in-zwolle

proeverij workshop

De Waterproeverij is een leuk en leerzaam bedrijfsuitje in Zwolle. Bij dit personeelsuitje ontdek je hoeveel variatie er is in de smaken van water. Laat je verrassen! Al het water dat jij en je collega’s gaan proeven smaakt weer anders. Zo heb je water uit een bron, water uit de kraan en mineraalwater waarvan de bekendste natuurlijk ‘Spawater’ is. Naast het proeven van het water, zal de watersommelier ook verschillende wetenswaardigheden vertellen. Leer bijvoorbeeld het verschil tussen ‘hard’ en ‘zacht’ water. Er gaat een wondere waterwereld open tijdens dit unieke bedrijfsuitje in Zwolle!

Inclusief

  • Waterspecialist
  • Diverse soorten water
  • Quiz
  • Prijsuitreiking
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

1.5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

038 – 76 000 82

Stuur ons een bericht

Ontdek de wondere wereld van het water tijdens de Waterproeverij in Zwolle 

Ontdek samen met je collega’s de wondere wereld van het water tijdens dit bedrijfsuitje in Zwolle. Weet wat je drinkt! Een waterproeverij in Zwolle is het ideale bedrijfsuitje of workshop voor iedereen die eindelijk eens echt wil proeven wat er gedronken wordt. Bovendien is de workshop erg praktisch, want waar staat er tegenwoordig geen fles water op de dinertafel? Naast het proeven wordt er veel verteld over water. Wist je bijvoorbeeld dat bronwater juist niet direct uit de bron komt en mineraalwater wel? Welk watermerk is nou echt goed bezig met het milieu? En hoe ontstaat eigenlijk de smaak van water? Tijdens deze workshop krijg je antwoord op deze en vele andere vragen! Met een waterval aan kennis over water ga je na afloop weer naar huis.

Wat kun je verwachten van de Waterproeverij in Zwolle?

Bij deze workshop worden de deelnemers welkom geheten door onze waterspecialisten bij een gezellige locatie in Zwolle of op jullie eigen locatie. Na een korte introductie is het tijd om te gaan proeven! Herken jij de verschillende smaken van water? De waterspecialisten leggen je alles uit over het water. De deelnemers worden meegenomen in de wondere wereld van het water en krijgen alles te weten over alles wat met water en waterwinning te maken heeft. Zo leer je onder andere dat hoe sterker de smaak van het water is des te meer mineralen er in het water zijn opgelost. Mineralen zorgen voor onze gezondheid, maar zorgen ook voor een bijzonder smaakpalet in het water. En ook de temperatuur van het water, de aanwezigheid van koolzuur en het glas waarin het water wordt geserveerd spelen allemaal een rol in de smaakbeleving. Benieuwd naar meer weetjes en feiten over water? Boek snel de workshop Waterproeverij in Zwolle! 

Offerteaanvraag

In tegenstelling tot bij een wijnproeverij hoef je tijdens deze unieke waterproeverij niets uit te spugen! Wil je dit leuke en leerzame bedrijfsuitje boeken? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan. De prijs voor deze waterproeverij is afhankelijk van de groepsgrootte en de gekozen locatie. 

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Waterspecialist
  • Diverse soorten water
  • Quiz
  • Prijsuitreiking
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

1.5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

038 – 76 000 82

Stuur ons een bericht

8.3
Reviews 424 beoordelingen klanten vertellen